Obilježavanje Međunarodnog dana svjesnosti o bolestima štitnjače 2018.

Na inicijativu Svjetske asocijacije udruge za bolesti štitnjače (Thyroid Federation International) u Zagrebu se i ove godine obilježa Tjedan svjesnosti o bolestima štitnjače i Međunarodni dan svjesnosti o bolestima štitnjače.

Obilježavanje se i ove godine održava pod motom ,,To nisam ja, to je moja štitnjača“, što je i naziv istoimene Udruge i FB Grupe koja već više od 9 godina pruža pomoć i podršku oboljelima od bolesti štitnjače iz cijele regije.

„To nisam ja – to je moja Štitnjača!“ prvoosnovana je i najaktivnija grupa na društvenim mrežama koja se bavi bolestima štitnjače i danas broji više od 50.000 članova.

Okrugli stol

Tjedan svjesnosti o bolestima štitnjače u Hrvatskoj se svake godine obilježi prigodnim programom. Ove godine održava se okrugli stol na temu “Štitnjača” 25.05.2018. godine u 18:00 sati u Bijelom salonu restorana Gastro Globus na Zagrebačkom Velesajmu.

Osnovni cilja Tjedna svjesnosti o bolestima štitnjače i Međunarodnog dana svjesnosti o bolestima štitnjače je davanje potpore oboljelima i njihovim obiteljima.

Udruga To nisam ja – to je moja štitnjača!

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.