Donosimo recept za salatu s japanskim soba rezancima, svježim krastavcem i algama u osvježavajućem…
Gastro
Stručnjaci pripisuju zobi široku paletu zdravstvenih blagodati, uključujući snižavanje krvnog tlaka i smanjenje rizika od…
Paella je svoje ime dobila po paelleri ili paelli, priboru u kojem se kuha. Riječ…
Napravite fine bezglutenske kuglice s chia sjemekama, kokosom i začinima i glavnim sastojkom – smokvama.…
Uskrs je prošao i nakon dva dana teške hrane slijedi i treći, jer „šteta je…
Omiljeni i udomaćeni desert za Uskrs svakako je kuglof. Bilo da je s grožđicama, preliven…
Šparoga, uz lubenice i avokado, spada u namirnice najbogatije glutationom. Glutation je jedan od najproučavanijih…
Tortilje se najčešće pripremaju od pšeničnog ili kukuruznog brašna, vode, biljnog ulja i malo soli.…
Poznato je kako osobe s hipotireozom ili Hashimotom iz prehrane trebaju isključiti brašno, odnosno žitarice.…
Brownie je jedna od slastica kojoj se uvijek rado vraćamo i odlično je rješenje za…