Poklanjamo knjigu: 8 PRAVILA LJUBAVI, Jay Shetty

Koristeći se drevnom mudrošću i najnovijom znanošću, autor bestselera New York Timesa „Razmišljaj kao redovnik“ Jay Shetty nudi relevantan vodič za svaku fazu romanse.


Većinu nas nitko ne uči kako voljeti pa vještine i znanja potrebne za dobru vezu crpimo tek iz romantičnih filmova i popularne kulture. Umjesto da o ljubavi govori kao o eteričnom konceptu ili zbirci klišeja, Jay Shetty nudi konkretne korake. Oni nam trebaju pomoći da razvijemo potrebne vještine kako bismo prakticirali i njegovali ljubav bolje nego ikad dosad. Dijeli s nama uvide o tome kako pobijediti ili izgubiti zajedno, kako definirati ljubav i zašto se prekid ne događa odjednom. Nadahnut vedskom mudrošću i suvremenom znanošću, objašnjava cijeli proces veze. Od prvih spojeva preko zajedničkog suživota, pa sve do prekida i novog početka. Pokazuje nam kako izbjeći lažna obećanja i neispunjavajuće partnere.

Uz pomoć Shettyjevih osam pravila, možemo voljeti sebe, svog partnera i svijet bolje nego što smo ikada mogli zamisliti.

Jay Shetty vodi čitatelja zamršenim putevima ljubavi – na prekrasan se način dotičući nesavršenosti naših izbora i izazova. / Esther Perel

O autoru

JAY SHETTY je autor, nagrađivani govornik, voditelj podcasta i bivši redovnik koji svaki dan pomaže ljudima da vježbaju i umire svoj um i pronađu svoju svrhu.
Godine 2017. časopis Forbes uvrstio ga je na popis 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina za velik utjecaj koji ima u medijima. Njegovi viralni videozapisi pregledani su više od 10 milijardi puta. Ima i više od 50 milijuna pratitelja na društvenim mrežama. Godine 2019. osmislio je On Purpose, danas najslušaniji podcast u svijetu u kategoriji Zdravlje i wellness. Njegovu online školu pohađalo je više od 2 milijuna ljudi. Njegova zajednica Genius Coaching nudi tjedne programe o principima i praksama na području zdravlja i wellnesa tisućama članova u više od 100 zemalja. Njegova je misija dijeliti mudrost svijeta na pristupačan, relevantan i praktičan način.

U izdanju Planetopije objavljena je i njegova prethodna knjiga, Razmišljaj kao redovnik.

Planetopija i Štitnjača.hr poklanjaju knjigu 8 PRAVILA LJUBAVI autora Jaya Shettya   jednoj našoj čitateljici/čitatelju.

Sretnog dobitnika odabrat ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 20.09.2023a ime dobitnika objavit ćemo 21.09.2023.

  • MM slash DD slash YYYY
  • 8 PRAVILA LJUBAVI

  • Molimo označite srce
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DOBITNICA: VIŠNJA FIRŠT, Zagreb

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads