Nagrađujemo: Pregled u Luminus centru za biorezonancu

Biorezonanca je učinkovita i nježna holistička metoda za poboljšanje zdravlja i kvalitete života na način da potiče samoregulaciju tijela. Ovaj inovativni pristup iscjeljenju ukorijenjen je u biofizici i kvantnoj fizici. Pripada području alternativne, energetske medicine. Koristi elektromagnetske frekvencije organizma u svrhu detekcije zdravstvenih problema i terapijskog rada na njima, a sve s ciljem jačanja vlastite regulacijske sposobnosti tijela.

Biorezonanca proučava živuće organizme i njihove specifične vibracije i oscilacije. Ljudski organizam emitira elektromagnetske valove kao odraz biokemijskih procesa koji se odvijaju u tijelu. Budući da su u današnje doba frekvencije gotovo svih mikroorganizama, kemikalija i toksina poznate, moguće ih je u tijelu prepoznati te pomoću njih ustanoviti opće stanje organizma, kao i uzrok disbalansa. Ne samo to, moguće je koristiti te frekvencijske obrasce na način da ih se modulira i pomoću biorezonantnog uređaja šalje kao terapijski signal nazad u tijelo. Rezultat ovog procesa je poboljšanje kvalitete života i općeg zdravlja!

Tijelo prirodno posjeduje mehanizme samoiscjeljenja i samoregulacije koji su današnjim stilom života i raznim opterećenjima potisnuti. No, te je mehanizme moguće iznova potaknuti pomoću BICOM biorezonantne terapije.

Biorezonantni uređaj BICOM Optima

BICOM biorezonanca

U Luminus centru za biorezonancu svi pregledi i tretmani rade se na BICOM Optima uređaju renomiranog njemačkog proizvođača REGUMED. Princip rada uređaja polazi od pretpostavke da se u živom biću i oko njega nalazi elektromagnetsko polje. Pritom, svaki organ ima svoju frekvenciju koja je mjerljiva i na kojoj počiva njegova fiziološka funkcija. Primanje i odašiljanje frekvencijskih podataka odvija se preko posebnih elektroda koje su priključene – jedna na ulaz, a druga na izlaz uređaja.

Elektrode se postavljaju na kožu i povezuju s uređajem koji emitira elektromagnetske signale tijelu. Putem elektroda uređaj “prikuplja” informacije iz organizma te ih razdvaja na harmonične (korisne) i disharmonične (štetne). Harmonični su valovi pojačani i vraćeni nazad u tijelo, dok su disharmonični valovi invertirani (obrnuti) i vraćeni u tijelo na način koji poništava njihovo djelovanje. BICOM biorezonatna terapija blagotvorno djeluje na tijelo. Prije svega potiče i aktivira prirodne mehanizme imunološke obrane, kao i samoregenerativne mehanizme.

Biorezonanca ne isključuje ostale metode i može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim metodama liječenja.


Uvjerite se u moć b
iorezonance

U Luminus centru za biorezonancu zdravlju se pristupa cjelovito i u potpunosti su posvećeni postizanju optimalnog zdravlja i dobrobiti kroz prirodne, holističke tretmane. Stručnjaci kroz rad i individualan pristup identificiraju temeljne uzroke simptoma koje i razvijaju personalizirani tretman koji odgovara jedinstvenim potrebama svake osobe. Tretmani su sigurni, učinkoviti, neinvazivni, potpuno bezbolni i bez štetnih djelovanja. Pogodni su za osobe svih životnih dobi, uključujući djecu i trudnice (nakon trećeg mjeseca trudnoće).

Prvi korak prema uravnoteženom zdravlju je zakazivanje termina, a sve dodatne informacije potražite na: www.luminusbiorezonanca.com i na društvenim mrežama.

Kontakt:

Luminus centar za biorezonancu

B. A. Krčelića 19, 10290 Zaprešić

Mob.: 092/1993966

www.luminusbiorezonanca.com

Biorezonantne ampule za štitnjaču

LUMINUS CENTAR ZA BIOREZONANCU i Štitnjača.hr poklanjaju jedan cjelokupan pregled organizma u vrijednosti od 100 €. Pregled obuhvaća: pregled organa, blokada, opterećenja u tijelu (gljivice, paraziti, bakterije, virusi, teški metali…), test intolerancije na hranu i alergene, vitaminsko-mineralni status, hormonalni status). Nagrada se može iskoristiti unutar 6 mjeseci od objave pobjednika

Sretne dobitnike odabrat ćemo putem https://www.randomizer.org/. Napomena: nagradna igra traje do 16.12.2023a imena dobitnika objavit ćemo 17.12.2023.

  • MM slash DD slash YYYY
  • BIOREZONANCA

  • Molimo označite fotoaparat
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DOBITNIK: NIKOLA GRUBIŠIĆ

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads