immundoc® – instantna pomoć kod gripe i prehlade

Jedno od najčešćih pitanja koja si postavljamo ovih dana je kako očuvati imunitet u zimskim danima kada je on najugroženiji. Zima je i inače poprilično kritično razdoblje za naše zdravlje, a pod posebnim je povećalom i protekle dvije godine od pojave Corona virusa. Zato je od neizmjerne važnosti preventivno reagirati. Osim pravilne prehrane, ujednačenog sna, tjelovježbe i unosa vitamina i minerala hranom, poželjno je pomoći si dodacima u prehrani.

Unos aminokiselina i vitamina c je neminovan. immundoc® Aminoflu jedini je proizvod na tržištu koji u sebi sadrži kombinaciju aminokiselina, multivitamina, a jedini na tržištu ima i dodatak pro i prebiotika koje pomažu u jačanju oslabljenog imuniteta. Njegova prednost je da ga možete uzeti čak i kad vas je već “ulovila“ prehlada ili gripa. Djeluje odmah jer se aminokiseline brzo apsorbiraju i daju energiju. Možete ga bez problema kombinirati s antibioticima i drugim lijekovima.

Osim immundoc® Aminoflu, najveći saveznici postat će vam i immundoc® DIREKT, sprej za nos BOOSTER, HERPALYSIN i VITAMIN C – 1000 DEPO.


Čuvajte imunitet uz
immundoc® Aminoflu

Ovih dana najvažnije je ostati zdrav. Ponekad bez obzira na mjere kojih se pridržavamo, nošenje maski i često pranje ruku, virusi koji haraju, ipak mogu naštetiti našem organizmu. Zato je važno redovito paziti na pravilan unos vitamina i minerala kako bi, kada se to i dogodi, naš organizam mogao pravilno reagirati. immundoc® Aminoflu jedinstven je proizvod koji sadrži 24 sastojka za najbolji odgovor imunološkog sustava koji trenutačno pomaže da se bolje osjećate. Proizvod ima razna djelovanja: aminokiseline sudjeluju u regulaciji imunološkog sustava, a istovremeno su ključne i za trenutno vraćanje energije. Nema nuspojava i ne sadrži antibiotike. Može se upotrijebiti u kombinaciji s drugim lijekovima.

Važno je i to da sadrži selen, cink i vitamine koji sudjeluju u radu imunološkog sustava te pridonose smanjenju umora i malaksalosti. Uz vitamine i minerale, ovo je jedini proizvod na tržištu koji sadrži 7 aminokiselina i jedinstven simbiotski kompleks probiotika i prebiotika Megaflora9.


Zašto su aminokiseline važne?

Bjelančevine izgrađuje svega dvadesetak vrsta aminokiselina. Ljudsko tijelo koristi aminokiseline kako bi izgradilo proteine koji sudjeluju u razgradnji hrane, rastu stanica, zacjeljivanju tkiva (osobito mišića, kože, kose i kostiju) i u mnogim drugim tjelesnim funkcijama. U sastav čovjekova organizma ulazi ukupno dvadeset aminokiselina. Njih deset se mogu izgraditi u samom organizmu, dok je preostale nužno unijeti kroz ishranu.

Aminokiseline koje ljudski organizam nije u stanju sintetizirati, a nužne su za njegovo funkcioniranje, nazivaju se esencijalne aminokiseline. Upravo njih sadrži immundoc® Aminoflu. Osim aminokiselina sadrži i jedinstven sinbiotski kompleks probiotika i prebiotika Megaflora9.


Probiotici
i prebiotici

Probiotici su živi organizmi (bakterije) koji donose zdravstvenu korist ako ih se unosi u dovoljnim količinama. Probiotici se naseljavaju u crijevima i postaju dio crijevne flore. Tako podržavaju imunološki sustav u crijevima i u cijelom tijelu i istiskuju štetne klice. Određeni probiotici mogu povećati obrambene sposobnosti tijela poticanjem proizvodnje antimikrobnih tvari. Usto, određeni probiotici sami stvaraju antimikrobne tvari, takozvane Microcine.

Prebiotici su “hrana” za korisne bakterije. Probiotske bakterije vrlo su osjetljive na probavne sokove i enzime, koji mogu uništiti i do 99 % probiotika. Stoga Megaflora9 sadrži hranjivu zaštitnu matricu koja bakterije štiti od probavnih sokova, a istovremeno potiče njihovo djelovanje. Matrica sadrži kombinaciju inulina, fruktooligosaharida (FOS), hidroliziranih biljnih proteina i posebnih enzima, koji omogućuju preživljavanje više od 90 % bakterija.


immundoc®  – sve što vam treba za zdravlje

Osim immundoc® Aminoflu, najveći saveznici postat će vam i immundoc® DIREKT, sprej za nos BOOSTER, HERPALYSIN i VITAMIN C – 1000 DEPO.

immundoc® DIREKT 

immundoc® DIREKT je imunitet u inovativnoj bočici. Priprema se u dva koraka. Sadrži vitamin C iz višnje acerole i druge mikronutrijente važne za imunološki sustav. Tekuć je, brz i učinkovit. Neki od sastojaka koji će pomoći organizmu da se instantno oporavi su cink, selen, vitamin c, rutin, ekstrakt vražje kandže i acerola. Ovo je jedini proizvod na tržištu koji sadrži rutin i vražju kandžu. Preparat djeluje odmah i u jednom danu može ojačati imunitet.

immundoc® sprej za nos BOOSTER

immundoc® sprej za nos BOOSTER je slana otopina s laktoferinom. On putem osmotskog učinka smanjuje oticanje nosne sluznice i odčepljuje nos. Optimalan je za antivirusnu zaštitu nosne sluznice (i pred virusom Sars Cov 19) i gornjih dišnih puteva od vanjskih štetnih čimbenika. Ublažava tegobe izazvane prehladom i alergijskim rinitisom te simptome sinusitisa.

HERPALYSIN krema protiv herpesa

HERPALYSIN krema protiv herpesa koristi se za prevenciju i liječenje. Herpes je virusna infekcija kože koja se pojavljuje na usnama ili blizu njih. Uzrokovana je virusom herpes simplex tipa 1 (HSV-1). Simptomi često započinju lokalnim svrbežom i peckanjem na koži.
immundoc® HERPALYSIN sadrži aminokiselinu L-lizin i liječi i sprječava herpes na usnama. Djeluje u svim fazama, skraćuje trajanje i olakšava simptome, ublažava bol, žarenje i peckanje i podržava prirodnu regeneraciju kože.

immundoc® VITAMIN C-1000mg

immundoc® VITAMIN C-1000mg je dodatak prehrani s visoko doziranim vitaminom C i s postupnim otpuštanjem. U preporučenoj dnevnoj dozi sadrži 1000 mg vitamina C* koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i štiti od oksidativnog stresa.