Neodoljive svilene spavaćice hrvatskog brenda

Na kraju svakog dana, sve što želimo je obući omiljenu pidžamu, zavući se ispod pokrivača i uživati u onih nekoliko sati zasluženog odmora. Užurbani, kaotični i stresni dani razlog su zbog kojeg se toliko veselimo spavanju i zbog kojeg nam je nekoliko sati dobrog sna i više nego potrebno. Kako bismo opustili tijelo i um na kraju dana te se pripremili za sve one male i velike izazove ispred nas, u neprestanoj smo potrazi za načinima kako odmor na kraju dana učiniti još boljim.

Dobar san započinje puno prije onog trenutka u danu kada ćemo zatvoriti zastore i ušuškati se u krevet – s odabirom stvari kojima ćemo se okružiti kad spavamo i s odabirom odjevnih komada koje ćemo nositi kada spavamo. Tu na scenu dolazi svila.

Tajna dobrog sna krije se u svili

U posljednjih nekoliko godina, kada se govori o spavanju, sve se češće govori o svili – i to s razlogom. Luksuzna na dodir i ugodna na koži, svila se istaknula kao savršeni odgovor na potragu za stvarima koje će poboljšati svačiji san.

Sve je započelo sa svilenim jastučnicama u kojima se otkrio pozitivan utjecaj ne samo na san, već i na zdravlje kože i kose. Kako bi iskustvo spavanja učinili još boljim, omiljenoj svilenoj jastučnici treba dodati i svilenu masku za spavanje i svilene gumice za kosu. Savršenu svilenu jastučnicu, masku za spavanje i gumicu za kosu već smo pronašle u kolekciji brenda ilks.

Prvi hrvatski brend posvećen kreiranju proizvoda od najfinije mulberry svile koji je transformirao naše iskustvo spavanja te unio dozu luksuza u našu svakodnevicu, ovog ljeta predstavlja novi proizvod – ilks svilene spavaćice!

Svilene spavaćice toliko divne da ćete ih htjeti nositi od jutra do sutra

Ima nešto neodoljivo privlačno u ideji svilene spavaćice. Ona je istovremeno pojam ultimativnog luksuza, ali i pojam luksuza koji si svi možemo priuštiti. Potraga za najfinijom svilenom spavaćicom ovog ljeta dobiva odgovor u obliku savršenog modela iza kojeg se nalazi potpis hrvatskog brenda ilks.

Nakon što nas je već osvojio odličnom ponudom proizvoda od svile, brend ilks ovog nas je ljeta odlučio iznenaditi i oduševiti predstavljanjem novog proizvoda – svilene spavaćice.

Baš poput svih ilks proizvoda, nova ilks spavaćica izrađena je od najfinije i najkvalitetnije Mulberry svile s Oeko-tex certifikatom koji garantira da prilikom proizvodnje nisu korištene nikakve štetne kemikalije. Osim što su zbog najkvalitetnije svile oznake 6A iznimno ugodne za nošenje, ilks spavaćice ističu se i elegantnim izgledom koji im daje spoj klasičnog slip kroja te bež ili crne boje, a zbog kojeg ćemo ih obožavati nositi dok spavamo, ali i dok smo budni.

Osim što ćemo u njima pronaći novu vikend uniformu za uživanje kod kuće, ilks spavaćice će se uz pomoć nekoliko modnih dodataka i s prebačenim blejzerom, balonerom ili kožnom jaknom transformirati u malu zavodljivu haljinu.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads