Lokomotiva by Lana Puljić ima savršenu zimsku kolekciju

Tko kaže da se i zimi ne može izgledati chic? Dokaz za to nova je zimska kolekcija branda Lokomotiva, dizajnerice i arhitektice Lane Puljić. Ona svojim neobičnim, a opet savršeno nosivim komadima, iz kolekcije u kolekciju jednostavno oduševljava. Od predivnih odijela i ženstvenih haljina do upečatljivih kaputa, neizostavnog komada ove sezone. U novoj kolekciji zaista svatko može pronaći nešto za sebe i ove zime mamiti uzdahe i znatiželjne poglede. Kao i sama dizajnerica, cijela je kolekcija kreativna, šarmantna, ali i odvažna.

Precizno krojenim tailor made komadima s dozu strogoće, opreka su sjajni, opušteni u krojevima, bogato nabrani lamei i plisirani komadi.

 

Na pomalo neobičnom i mističnom setu, u kampanji se pojavljuju zanimljivi pojedinci snažnog karaktera i osobnosti. A s obzirom da je rad dizajnerice obožavan i od kolega u modnom svijetu, nije ni čudno da su, uz modele Lunu Valas i blizanke Rahelu i Niku Matić, pojavljuju i dizajneri Brenda Twins, Domagoj Štimac i Damir Begović, te producentica u kulturi Irena Šekez Sestrić. Inspiracija ove kampanje upravo je potaknuti različitost i njezinu ljepotu. U spolu, dobi, interesima i u svemu što čovjek zapravo jest.

Maštoviti materijali

Koristeći materijale poput vunenih štofova, kašmira, pletiva, šljokica, raskošnih lamei-a, svile, žoržeta, tila, eko kože i krzna, u kolekciji se mogu pronaći bezvremenski komadi poput crnog odijela, ali i ‘statement’ komadi poput roza kaputa s crnim linijama ili odvažne novogodišnje outfite u koje se nije teško zaljubiti. Precizno krojenim tailor made komadima s dozu strogoće, opreka su sjajni, opušteni u krojevima, bogato nabrani lamei i plisirani komadi.

Od boja prevladavaju tonovi sive, tamno plava, crna, srebrni i bakreni lame. Pojavljuje se i metalik plisirani lame u jarkim i pastelnim tonovima s naglaskom na kaputima u crvenoj i roza boji. Svoju kolekciju Lana je predstavila na modnom projektu Zagreb Fashion Destination u zagrebačkoj Tvornici Kulture i oduševila brojne posjetitelje zanimljivim komadima. Tamo je još jednom dokazala da se odlično snalazi u solo vodama.

Svi komadi, baš u ovo blagdansko doba, mogu se pogledati u showroomu u Šenoinoj ulici. A više informacija o showroom druženju potražite na Facebook stranici branda Lokomotiva (lokomotivabylanap).

Fotograf: Filip Koludrović

Kosa: Mijo Majhen

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.