Jednostavne ljetne kombinacije koje ćete poželjeti isprobati

Ljetni stil, složit će se većina nas, ne mora uopće imati ograničenja. Čini se da je u najtoplijim danima nosivo baš sve, a u sezoni ljetovanja i godišnjih odmora odijevamo čak i ono što preostale dane u godini uopće ne vadimo iz ormara. Od minimalnog do eklektičnog stila, ljetni dani baš zbog toga imaju posebnu draž, jer nam predstavljaju najljepše lepršave komade u sezoni i kreativne načine kako ih kombinirati. A onda kada možda ni nemamo ideju što odjenuti za ljetnih vrućina, u pomoć uskaču upravo najbolji basic komadi.

 

LJETNE KOMBINACIJE KOJE SU VRLO JEDNOSTAVNE, A IZGLEDAJU DOBRO

Ljetne kombinacije koje su nam nedavno zapele za oko možda nisu vrhunac inovacije, no osvajaju u svojoj jednostavnosti i eleganciji. Nina Lea Caine iz Manchestera jedna je od onih stylish žena s Instagrama koja vješto vlada sadržajem svog ljetnog ormara i odjevne komade koje ima skladno kombinira u lookove koji su vrlo bazični, a opet tako prozračni i chic. Prednost daje uglavnom svijetlim bojama, a sadržajno gledano vrlo dobro spaja high street i high end modu.

 

INSPIRATIVNE LJETNE KOMBINACIJE

Malo inspiracije s njenog profila za ljetne kombinacije koje biste mogli poželjeti posuditi od glave do pete donosimo vam u nastavku!

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.