Holiday kolekcija Nightmare before Christmas X Vans

Od suradnje s čarobnjacima Harry-ja Pottera i Marvelovim superjunacima, Vansu nikako nije strano partnerstvo s gigantima kreativne industrije. Kako bi potpuno opremio fanove za nadolazeću Halloween i predbožićnu sezonu, Vans se ponovno udružuje s Disneyem radi nove fresh suradnje u prazničnom duhu, odajući počast klasičnom filmu iz 1993., Nightmare Before Christmas jednog jedinog Tim Burtona. 

Halloween kao inspiracija

Za ovu epsku suradnju Vans je cijeloj liniji tenisica dao tretman Noćne More, šavovi su nadahnuti Sally, Jackove trakice više nego prisutne, a spooky-šarene scene filma otisnute na Vans klasičnim tenisicama Sk8-Hi, Authentic, Slip-On, Old Skool i Era. 

Tenisice, hoodice, ruksaci…

Ono što posebno veseli – kolekciju čini mnogo više od footwear-a pa se tako mogu naći ženske i muške hoodice, majice kratkih i dugih rukava, šilterice, čarape(!) i nestvarno kul ruksaci. Sve navedeno prepuno je detaljnim grafikama čudnovatih prizora i scena iz filma. 

Službeno je, svi znamo što tražiti od Djedice Jack Skellington-a za nadolazeće praznike (da, u desetom mjesecu jer nitko nikada nije rekao da se ne smije) – tenisice s njegovim vlastitim likom na istima, recimo!

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.