Borboleta spektakularnom kampanjom 10/10 obilježila 10. rođendan

Poznati brend modnog nakita, Borboleta, povodom desete godišnjice postojanja lansirao je novu modnu kampanju 10/10, kakvu u Hrvatskoj još nitko dosad nije napravio na ovakav način. U jedinstvenim modnim vizualima snimljenima za ovu kampanju sudjeluju tri najutjecajnije žene na hrvatskoj modnoj sceni: Tatjana Dragović, Iva Radić i Teuta Mesaroš

Tatjana, Iva i Teuta najutjecajnije su žene na našoj modnoj sceni i prave modne ikone. Osim toga, tijekom naših deset godina uvijek su bile dio brenda i upravo su suradnje s njima trima kroz ovih deset godina obilježile Borboletu. I ovaj put apsolutno su premašile naša očekivanja i dale svoj snažan pečat Borboletinoj jubilarnoj statement kampanji, osvrnula se Tajana Lisičar, direktorica Borbolete.

Tatjana, Iva i Teuta obilježile su Borboletu svaka na svoj način i svaka je od njih zajedno s Borboletom rasla kroz godine suradnje.


Odvažna m
odna kampanja

U vizualima se osjeti nota neustrašivosti McQueena i zavodljivosti YSL-a, a cjelokupni dojam stane u dvije riječi: Vogue kampanja. U Borboleti su se odlučili za ovakvu kampanju kako bi dodatno naglasili modni aspekt brenda. A upravo je to Borboleta predstavlja – modni nakit, a ovako snažna statement kampanja potvrđuje tu poziciju.

Borboleta je potekla iz Hrvatske, ali je u deset godina stasala u svjetski brend, pa je kampanja Borboleta 10/10 svojevrsni hommage velikim svjetskim modnim kampanjama. U sklopu kampanje na tržište smo izbacili i tri ekskluzivna statement T-shirta s vizualima. Svaki od modela dostupan je u limitiranom izdanju od samo 100 komada“, rekao je Stanislav Kostić, kreativni direktor Borbolete.

Kampanja 10/10 nastala je pod budnim okom sjajnog tima stručnjaka zaduženih za produkciju. Iza objektiva su se nalazili čarobnjaci modne fotografije Franjo Matković i Senja Vild. Za makeup su bili zaduženi Saša Joković, Simona Antunović i Sonja Kvesić, a za kosu Ante Pažanin. Ana Nikčević je bila stilistica, a asistenti na snimanju Stanislav Kostić i Ivona Trbović. Kampanja je snimana u studiju Katran.


Strateška
suradnja

Tatjana, Iva i Teuta obilježile su Borboletu svaka na svoj način i svaka je od njih zajedno s Borboletom rasla kroz godine suradnje. Svi se sjećamo fotografija Tatjane Dragović koje je snimio Šime Eškinja 2012. godine za prvu Borboletinu kampanju. Tatjana je zablistala na Borboletinim vizualima i 2014. godine pred objektivom Mare Milin.

Teuta Mesaroš bila je prvo lice u serijalu Women of Borboleta. Serijal je portretirao žene koje imaju puno stila, a istovremeno su poslovno uspješne. Suradnja s Ivom Radić proteže se kroz dugi niz godina. Posebno se ističe u kampanji #HAPPYTOGIVE kada je Borboleta udružila snage s UNICEFOM.


Svjetsko, a
hrvatsko

Borboleta danas zapošljava preko 75 djelatnika i broji preko 170 prodajnih mjesta u svijetu. Prva samostalna Borboleta trgovina otvorena je u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici 2016. godine. Nakon toga su se trgovine samo nizale jedna za drugom. Prva Borboleta franšiza otvorena je 2018. godine u slovenskom Celju. Iste godine Borboleta investira u poslovnu zgradu i vlastitu domaću proizvodnju.

Borboleta je iz hrvatskog brenda prerasla u svjetski, a izlazak na globalno tržište je obilježila suradnja s Kendall Jenner 2013. godine. Uslijedile su suradnje s Paris Hilton, Miroslavom Dumom, Elenom Perminovom, Jennifer Aniston i drugim svjetskim zvijezdama.

Borboletine suradnje uvijek su pomno birane. To dokazuje i najnovija suradnja s Nenadom Soviljem koja je rezultirala i kolaboracijskom kolekcijom u povodu desete godišnjice brenda. Borboleta je do sada surađivala s portalom Buro24/7,Coca Colom, Unicefom, Rimac automobilima, festivalom Ultra, Dubrovačkim ljetnim igrama, Irskom ambasadom, European Radiology Societyjem i Hrvatskom ljekarničkom komorom. Borboleta je osmislila i prve hrvatske suvenire na narukvicama, primjerice Šibenski botun, otočić Galešnjak, Velebitsku degeniju, Pašku čipku, Licitarsko srce, PulskArenu, Dubrovačku rozetu, Dupina.

Modni nakit Borboleta može se pronaći na svim Borboleta prodajnim mjestima diljem svijeta te na online shopu www.Borboleta.co.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.