Haljine za party sezonu by Dijana Viljevac

Party sezona sve je bliže, što znači da je potraga za savršenom haljinom krenula. Svojom novom kolekcijom, kao i dosad Diana Viljevac pruža raznolikost kako bi svaka žena pronašla model za sebe. No, ovoga puta izbor je proširen haljinama obilježenima dozom ekstravagancije. A kada ćemo biti glamurozni, ako ne u ovo sad već predblagdansko razdoblje?


Haljine modernog i pročišćenog dizajna

Haljine predstavljaju zanimljiv spoj ideja iz samih početaka karijere talentirane dizajnerice i modernog, pročišćenog dizajna kojem je vjerna već dugi niz godina. Uz do savršenstva dovedene detalje postignuta je harmonija sofisticiranog i modernog, počevši s jednostavnim modelima koji igrom asimetrije razbijaju klasičnu siluetu, sve do haljina elegantnog i raskošnog dizajna kojima je zanimljivim koloritom udahnuta doza suvremene estetike. Uz monokromatske haljine koje zadovoljavaju sve potrebe jedinstvenog i elegantnog izgleda u kolekciji se ističu i kombinezoni i ekscentrične haljine s aplikacijama ručne izrade.


Prepoznatljivost i autentičnost

Prepoznatljivost i autentičnost brenda ne vežu se samo uz izgled i dizajn modela već je to postignuto korištenjem materijala nove generacije. Oni grle figuru i oblikuju tijelo, dok je odabir boje prepušten željama klijentica. “Mogu potvrditi da svaka haljina ima svoju priču. A zlaskom kolekcije ona je tek započeta. Žene koje će ih nositi ispisat će ostatak stranica onako kako one žele“ izjavila je Dijana Viljevac.

Mašta bez granica i oslobađanje od navika i naučenih standarda najbolje se vide u dugim modelima s dozom avangarde. A jednostavnije haljine rezultat su rada na otkrivanju i isticanju ženstvenosti i elegancije.

Novu elegantnu kolekciju možete pogledati u Dežmanovoj 4, na web shopu www.dianaviljevac.com, i na društvenim mrežama.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads