8 znakova da ste žrtva psihičkog napada

Sasvim je moguće da ste bili žrtva psihičkog napada i da niste bili potpuno svjesni da osjećate posljedice tog napada. Psihički napad je kada pojedinac šalje negativnu energiju kako bi namjerno ili nesvjesno manipulirao  osobom, mjestom ili stvari zbog osobne koristi, uzrokujući time uznemirenost, bol i ili pustoš u životu odabranog primatelja. Ponekad točno znamo odakle napad dolazi, a ponekad ne možemo odrediti izvor.

Psihički napadi mogu biti poslani u različitim oblicima, kao što su: negativni misaoni obrasci, ogovaranje, crna magija (čarolije), verbalno zlostavljanje i pokušaj kontroliranja drugih putem emocionalne manipulacije.

 

8 znakova psihičkog napada

1. Glavobolje

2. Iscrpljenost

3. Noćne more

4. Doživljavamo osjećaj da nas netko promatra

5. Probadajuću bol u leđima

6. Osjećaj kao da smo u magli

7. Nagli naleti mučnine

8. Depresija

8 načina kako se obraniti od psihičkog napada

1. Nosite nakit s kristalima koji donose svjetlost i odbijaju negativnosti kao što su: tigrovo oko, hematit, selenit, crni opsidijan i crni oniks.

2. Vodite brigu o svom fizičkom zdravlju: odmarajte se, pijte puno vode i jedite zdravu hranu.

3. Kupanje i/ili pranje ruku s morskom soli očistit će vašu auru.

4. Postavite i držite zdrave granice s drugima. Toksične situacije i odnosi mogu nas jako iscrpiti.

5. Provodite vrijeme u prirodi, uzemljite se, energetski se iscjeljujte (reiki), jedite puno korijenastog povrća i uravnotežite svoje čakre.

6. Prekinite nezdrave emocionalne spone sljedećom vizualizacijom: pogledajte trake energije koje izlaze iz vašeg solarnog pleksusa. Vizualizirajte ili fizički izvadite škare i odrežite te trake. Zatražite pomoć od duhovnih vodiča u otpuštanju veza koje vas povezuju sa situacijama i odnosima koje vas iscrpljuju.

7. Budite prisutni i pažljivi prilikom interakcije s drugima. Govori li vam vaša intuicija da nešto nije u redu s nekim? Slušajte i obratite pažnju na svoj osjećaj u trbuhu.

8. Od psihičkog napada lako se obraniti ukoliko pažljivo pratite znakove i koristite predložene savjete. Nitko ne može preuzeti kontrolu nad našim životima bez našeg pristanka. Najbolje se možete obraniti od neželjenih utjecaja ukoliko ste svjesni vlastite energije i brinete o sebi.

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.