ŽENSKA PRIČA: Gošće otvorile dušu na Ženskoj priči!

Sinoć je u prepunom Klubu hrvatskih glazbenika Sax! održano još jedno izdanje popularnog talk-showa „Ženska priča“. Voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila poznata imena hrvatskog javnog života:

  • bivšu novinarku, spisateljicu i prvu hrvatsku premijerku Jadranku Kosor
  • glumicu i maratonku Eciju Ojdanić
  • pjevačicu, spisateljicu i motivatoricu Anđu Marić.

Kako se radi o jedinom interaktivnom talk-showu u Hrvatskoj, uživo ispred publike, ni ovoga puta nije nedostajalo zanimljivih pitanja. Na njih su gošće, bez imalo zadrške, spremno odgovarale. Otkrile su tako do sada javnosti nepoznata poglavlja iz svog privatnog života.

Gošće su pričale o svojim životnim usponima i padovima i naglasile kako snagu crpe upravo iz ljubavi prema sebi i svom poslu, ali i iz inata koji je nebrojeno puta bio zaslužan da daju svoj maksimum.


Snaga u ženama

Tema večeri je bila „ Snaga u ženama“.  Brojni gosti u publici imali su tako priliku poslušati različite perspektive ženske snage, od mentalnih i fizičkih priprema kroz koje za svaki maraton prolazi Ecija Ojdanić do dugogodišnjeg uspješnog nošenja Anđe Marić s multiplom skelorozom… Pa sve do „ plivanja“ u pretežito muškom političkom svijetu Jadranke Kosor.

Bivša premijerka je, u svom poznatom pripovjedačkom stilu, nasmijavala publiku brojnim anegdotama iz političkog života. Pričala je o susretu s Barackom Obamom i aferi „ crvena torba“, upoznavanju i razgovorima s Borutom Pahurom i dr. Otkrila je i rituale iz svoje svakodnevice kao tadašnje premijerke.

Ecija Ojdanić publiku je motivirala pričama o pripremama za maratone. Naglasivla je kako upravo zahvaljujući trčanju ima mentalnu snagu, koju smatra daleko važnijom od one fizičke. A zbog toga uspjeva biti fokusiranija i na mnogobrojne glumačke angažmane.

Anđa Marić je u svom prepoznatljivom leženom stilu oduševila publiku snažnom voljom, upornošću, samopoštovanjem… Poručila ja da, ukoliko ona može uspjeti, tada to može svatko jer je najvažnija vjera u sebe i ustrajnost.


Životni usponi i padovi

Gošće su pričale o životnim usponima i padovima. Naglasile su kako snagu crpe upravo iz ljubavi prema sebi i svom poslu, ali i iz inata koji je nebrojeno puta bio zaslužan da daju svoj maksimum. Bilo je tu priče o sabotažama bliskih suradnika i izdajama onih najbližih. No, to ih je učinilo snažnijim, uspješnijim i boljim osobama.Otvorile su dušu o svojim privatnim životima, strahovima, manama i svakodnevnim borbama… Zaključile su kako u ranjivosti leži najveća ženska snaga.

Bila je to još jedna rasprodana Ženska priča! Sav prihod od ulaznica doniran je Udruzi za borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.  A emisija će se uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u srijedu 7. prosinca 2022. u 20,00 sati.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads