BLUECORE TRINITY – trajna laserska epilacija za savršeno glatku kožu

Uklanjanje dlačica jedinstvenom tehnologijom najnovije generacije BLUECORE TRINITY medicinskog lasera je bezbolna, brza i učinkovita metoda. Provodi se tijekom cijele godine, neovisno o godišnjim dobima. Pouzdano uklanja dlačice svih boja, tipova i tonova, različitih izrasta, debljine i dubine korijena dlake, sa svih boja kože, kao i na osunčanoj koži. Temelji se na simultanoj sinergijskoj emisiji svjetlosti 3 najučinkovitije valne duljine za uklanjanje dlačica koje apsorbira melanin. Toplinskom energijom uništavaju matične stanice korijena dlake optimizirajući kliničku učinkovitost.

Broj tretmana kojim se postiže potpuno uklanjanje dlačica u određenoj regiji ovisi o tipu kože i fiziološkim karakteristikama. Laser djeluje na korijen dlake u rastu. Potrebno je nekoliko uzastopnih tretmana u razmacima od mjesec dana kako bi se u potpunosti uklonile neželjene dlačice.

BLUECORE TRINITY laserska epilacija namijenjena je svim osobama iznad 18-e godine života koje žele trajno ukloniti neželjene dlačice s lica ili tijela.


Laserska tehnologija

Inovativna tehnologija lasera BLUECORE TRINITY sinergijskim trostrukim valnim duljinama omogućuje stabilne energetske performanse i postizanje izvanrednih rezultata uklanjanja dlačica. Valna duljina od 755 nm idealna je za sve tipove i boje dlake, učinkovita je za površinsku i svijetlu dlaku. Valna duljina od 808 nm ima umjerenu apsorpciju melanina što je čini sigurnom za uklanjanje dlačica na tamnoj i na osunčanoj koži. Valna duljina od 1064 nm osigurava dodatnu toplinsku energiju za duboku penetraciju u najdublje slojeve folikula gdje uništava matične stanice korijena dlake. Laserski ergonomični aplikator ima veliko područje djelovanja. Koristi niže energije i kontinuiranim sustavom kontaktnog hlađenja minimalizira nelagodu što tretman čini bezbolnim. 


Priprema i područja tretmana 

Prije tretmana laserske epilacije potrebno je obaviti pregled i konzultacije. Na osnovu utvrđenog statusa dobit ćete detaljne upute o planiranom protokolu tretmana i pripremi. Ne depilirajte i ne čupkajte dlačice 4 tjedana prije tretmana i izbjegavajte sunčanje 2 tjedna prije tretmana. Obrijte dlačice 24 sata prije tretmana u regiji koja će biti tretirana. Na dan tretmana ne stavljajte kreme ili dezodorans na ta područja.

Područja tretmana

 • Lice: obrazi, zulufi, čelo, nadusnica, brada
 • Vrat
 • Pazusi
 • Ramena
 • Ruke: nadlaktice, podlaktice, šake
 • Bradavice
 • Prsa
 • Trbuh
 • Leđa
 • Pupak
 • Stražnjica
 • Trtica
 • Prepone
 • Bikini
 • Noge: natkoljenice, potkoljenice


Postupak

Nakon ocrtavanja regije tretmana i nanošenja gela, aplikator lasera prislanja se na kožu, eksponira impulsne energije i pomiče po području koje se tretira. Osjeti se blago zagrijavanje i istovremeno hlađenje na mjestima kojima prolazi laserski aplikator zahvaljujući snažnom kontaktnom sustavu hlađenja kože ugrađenom u laser, što tretman čini bezbolnim.

Oporavak

Odmah nakon tretmana laserske epilacije stavlja se protuupalna krema na tretirano područje. Moguća je minimalna iritacija kože, pojava crvenila i blagi otok prvih nekoliko sati nakon tretmana. Potrebno je tretiranu regiju tjedan dana ne izlagati suncu  i solariju. Nakon toga je uz moguću izloženost suncu preporučeno korištenje zaštitne kreme SPF 50.


Mjere opreza

Laserska epilacije nije pogodna za osobe s ugrađenim srčanim elektro stimulatorom, defibrilatorom, epilepsijom, spastičnom parezom, za trudnice i dojilje, osobama s infekcijama, keloidnim ožiljcima, melanomom, poremećajima krvarenja, upalnim, alergijskim kožnim promjenama i bolestima, tetovažama i otvorenim ranama u području regija koje je potrebno tretirati.

Rezultati

BLUECORE TRINITY medicinska laserska epilacija omogućuje brzo i bezbolno postizanje izvanrednih rezultata uklanjanja dlačica. Već 10-ak dana nakon prvog tretmana laserske epilacije dolazi do opadanja 30% dlačica u regiji tretiranja. Nove dlačice koje nakon toga rastu značajno su prorijeđene, mekše, svijetlije i manje vidljivije. Kroz planirani protokol tretmana potpuno se uklanjaju. Nakon toga dovoljno je napraviti jedan tretman godišnje za suzbijanje njihovog ponovnog rasta.


Više o BLUECORE TRINITY laserskoj epilaciji

BLUECORE TRINITY laserska epilacija namijenjena je svim generacijama iznad 18-e godine života koji žele trajno ukloniti neželjene dlačice s lica ili tijela, postići dugotrajni osjećaj glatke kože ili riješiti problem urasle dlake. Saznajte jeste li kandidat za BLUECORE TRINITY lasersku epilaciju i ispunite kratki upitnik: https://www.medkontura.hr/info/online-upitnik/33-trinity-laserska-epilacija-upitnik

Više o BLUECORE TRINITY laserskoj epilaciji pogledajte na:

https://www.medkontura.hr/tretmani/lasya-trinity

Kontakt:

Dodatne konzultacije i dogovor termina za BLUECORE TRINITY medicinsku lasersku epilaciju možete realizirati u Med.Kontura ESTETICI, Zagreb, Rudeška cesta 171.

T. 01 4107 417

M. 091 5776 595

E.

W: https://www.medkontura.hr/

Instagram: https://www.instagram.com/med.kontura.estetika/

Facebook: https://www.facebook.com/medkontura/

Foto: Med.Kontura Estetika

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads