InDizajn s Mirjanom Mikulec – nova sezona uskoro na TV

Stiže nam 17. sezona InDizajna. Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, zajedno sa svojim timom, donosi nove uzbudljive epizode za sve zaljubljenike u lijepe interijere – kao i one koji će to tek postati! Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, i ovog proljeća moći će se vidjeti nove dizajnerske prostore, dobiti korisne savjete i upoznati s novitetima iz svijeta unutarnjeg uređenja.


Savjeti za uređenje

InDizajn tim ovoga je puta otišao malo dalje u potrazi za inspiracijom. Tako ćemo već u prvoj epizodi nove sezone vidjeti sve trendove i novitete sa Sajma namještaja i rasvjete u Stockholmu. Osim toga, u novoj sezoni čeka nas i intervju s Henrikom Nerom, jednim od najpopularnijih švedskih stilista interijera i fotografa. Ekipa InDizajna je posjetila njegov dom, pa ćete iz prve ruke moći pokupiti i savjete za uređenje svojeg prostora.

Iz sezone u sezone trudimo se svojim gledateljima ponuditi zanimljiv sadržaj i inspirativne interijere. Iza svakog projekta stoji puno truda i rada cijelog tima. Tako ćemo kroz 17. sezonu pokazati više od 50 preuređenih prostora!“, ističe Mirjana Mikulec. Njen je studio preuredio i dio doma Martine Tomčić, poznate operne pjevačice i TV zvijezde.


12 novih makeovera

U novoj ćemo sezoni, između ostalog, vidjeti i 12 novih makovera. Obradovali smo dobitnike koji su na nagradnom natječaju InDizajna ‘Iznenadi me’ osvojili preuređenje jedne prostorije u domu.

Ekipa iz studija Mirjane Mikulec pobrinula se i realizaciju jednog humanitarnog makeovera u srednjoj školi – Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb namijenjenoj mladeži s teškoćama u razvoju. Tako je uređen prostor za druženje na drugom katu škole koji je školarcima neophodan.

„Učenici često nemaju mogućnost za socijalizaciju s vršnjacima jer rijetko izlaze iz škole za vrijeme odmora. Mnogi od njih dolaze iz drugih županija i svakodnevno putuju, pa dolaze ranije u školu. No tu se osjećaju sretno i zadovoljno i ova prostorija omogućava im upravo to – druženje koje im nedostaje van škole“, rekla je ravnateljica ustanove.

Prva epizoda starta u nedjelju 29. ožujka  na RTL-u u prijepodnevnom terminu. A osim već spomenutih uzbudljivih priča, nova sezona donosi i nove parove dizajnera amatera u rubrici ‘Dizajner na jedan dan’. A rubrika ‘Uradi sam’ obogaćena je novim zanimljivim idejama za izradu prigodnih dekoracija i namještaja.

Klasična plava – boja vašeg doma u 2020. godini

Preuređenje stare kuhinje za 300 kn

Prekrasan monokromni dom australske blogerice

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.