Božićna bajka u Borboleta trgovini

Borboleta je i ove godine oduševila Božićnom čarolijom nastalom u već tradicionalnoj suradnji sa Sašom Šekoranjom, unijevši pritom dašak Pariza u Zagreb. Neodoljive pudraste vrećice s personaliziranim karticama u tehnici zlatnog foliotiska ukrašene svilenim mašnama i ove će godine biti omiljen dar pod borom svake ljubiteljice nakita.

Inspiracija ovogodišnje limitirane edicije Božićnih pakiranja, kao i samo uređenje izloga i interijera Borboleta trgovina, bila je čuvena pariška slastičarna Ladurée. Tu je ideju renomirani umjetnik Saša Šekoranja i ovoga puta doveo do savršenstva’ – rekao je Stanislav Kostić, kreativni direktor u Borboleti. Osvrnuo se pritom i na činjenicu kako unatoč djelomičnom lockdownu i cjelokupnoj situaciji oko pandemije, nisu željeli odustati od ideje da svojim kupcima, kao i šetačima zagrebačkim ulicama daruju čarobne Božićne izloge.

Pogodnost kupnje u Borboleta trgovinama tijekom prosinca je i ove godine specijalna edicija candy narukvica, koje idu na poklon uz svaku kupnju.


Jedan od najljepših gradskih izloga

Od omiljenih Macarons kolačića (poteklih upravo iz Ladurée slastičarne prije 15ak godina), preko višeslojnih dekadentnih torti, do malih skulptura rasplesanih balerina mišica, obojenih pudrastim i zlatnim tonovima, zagrebački Borboleta ‘flagship store’ u Gundulićevoj 1 osvojio je na prvu te i ove godine pokazao jedan od najljepših gradskih izloga.

‘U Borboleti se trudimo biti originalni i inovativni. Nastojimo pružiti našim klijentima uvijek nešto lijepo i novo, pa svakodnevno cijeli tim osmišlja i radi na novim kolekcijama, kao što je i ova cjelokupna Božićna priča’ – pojašnjava Kostić.


Kolekcija nakita

Osim bajkovitih izloga i neodoljivih pakiranja, Borboleta nas je oduševila svojom novom kolekcijom nakita. Ona je i ovoga puta ručni rad, proizvedena upravo u Hrvatskoj, od plemenitih kovina zlata i srebra te poludragog kamenja na svilenom koncu.

Pogodnost kupnje u Borboleta trgovinama tijekom prosinca je i ove godine specijalna edicija candy narukvica, koje idu na poklon uz svaku kupnju. Narudžbe na online shopu www.borboleta.co se uz poklon narukvicu i besplatno dostavljaju.

Foto: Stanislav Kostić


Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.