Čarolija bezuvjetne ljubavi

Ljubav nas potiče da osjećamo različite emocije: zabrinutost, strah, predviđanje nečeg nevjerojatnog i rizičnog. Ljubav je neobjašnjiv osjećaj. Ona nas može plašiti, a s druge strane otvara u nama paletu prekrasnih osjećaja.

U ljubavi ne postoje garancije

​Upoznali ste nekoga i shvatite da vas privlači kao magnet. Odlučujete izgraditi odnos s njim. Želite zajedno dijeliti svoj život i svoje interese. Budimo iskreni – svi mi želimo pored sebe čovjeka s kojim možemo dijeliti i radost i tugu.

No, u ljubavi ne postoje nikakve garancije. Možete se zaljubiti u čovjeka koji vam neće uzvratiti ljubav. On će se jednostavno hraniti vašom ljubavlju prema njemu. Možete sresti čovjeka s kojim će se odnosi (prije ili kasnije) prekinuti, iako u početku sve izgleda savršeno.

Sve dođe na svoje

Događa se i drugačije. Možete sresti čovjeka koji će biti vaša srodna duša. Prihvatit će vas takve kakvi jeste. Neće vidjeti ništa strašno u tome da vam ponekad treba vrijeme za sebe. Razumject će vas više nego itko drugi.

Takva se ljubav dešava iznenada. Kao udar munje. Ona omamljuje i obeshrabruje. Ali odjednom shvaćate da se sve posložilo na svoje mjesto. Imate odgovore na sva pitanja koja su vas nekada mučila.

Sada riječ “dom” kod vas neće biti povezana s određenim stanom ili mjestom. Ta riječ će biti povezana s određenim muškarcem.

Taj će muškarac zapaliti vatru u duši, a vi ćete oko sebe širiti žar pozitivne energije. Činit će vam se da su zvijezde na nebu postale svjetlije. I upravo taj muškarac će vam pružiti bezuvjetnu ljubav i pokazati cijeli svijet.

Ljubav se zove imenom tvojim

Pored takvog čovjeka osjećat ćete se spokojno i sigurno. Pored takvog čovjeka nećete se bojati pokazati svoju slabost i ranjivost. S tim čovjekom možete podijeliti najintimnije tajne. Bit ćete sigurni da će ih taj muškarac pažljivo čuvati.

Muškarac koji bezuvjetno voli mnogo će vam pričati. Priče koje nikada ranije niste čuli, i vodit ćete duge razgovore o kojima ste samo sanjali. U jednom ćete se trenutku sjetiti prošlosti i naučit ćete cijeniti upravo vaše odnose, jer ste napokon pronašli ono što ste dugo tražili. Ponovo volite i voljeni ste. Vaša srodna duša će iskreno vjerovati da je ljubav najmoćnija pokretačka snaga na svijetu.

Bezuvjetna ljubav pružit će vam čisto zadovoljstvo i istinsku slobodu. Muškarac koji bezuvjetno voli, poštuje sebe i svoju partnericu. ​Takav vas čovjek neće ograničavati u komunikaciji s vašom obitelji ili prijateljima. Naprotiv, on će vas poticati da komunicirate s njima što je moguće češće, jer pored vašeg zajedničkog života, morate imati i svoj. Takav muškarac shvaća koliko je važno voljeti ne samo nekog, već i samog sebe.

Bezuvjetna ljubav će izliječiti vašu dušu i srce

Bezuvjetna ljubav nisu samo radost i leptirići. To nije bajka. Muškarac koji bezuvjetno voli sigurno će vam pomoći da naučite nekoliko lekcija o životu. To će biti prilično složen, ponekad čak i bolan proces.

Takav čovjek će vas naučiti da uspostavite adekvatne granice u komunikaciji s drugim ljudima. On će vas naučiti da prihvatite sebe takvima kakvi jeste, sa svim vašim manama i nedostacima. Više se nećete bojati samih sebe. Jer, na ovom svijetu, niko nije savršen i ništa nije idealno.

Čovjek koji voli bezuvjetno, voli svim srcem. On je spreman oprostiti gotovo sve. Bezuvjetna ljubav će vas potaknuti da se razvijate, budete bolji nego što jeste (ili možete biti). Najveća stvar koju možete naučiti na ovom svijetu je da volite i budete voljeni. Ovo ćete razumjeti samo tada kada sretnete muškarca koji će vas bezuvjetno voljeti.

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.