Poliklinika Leptir: savjetovanje putem Skype-a po povoljnijim cijenama

Trenutačno živimo u izvanrednim okolnostima, koje ćemo vjerojatno pamtiti do kraja života. Čini se kao da je svijet stao zbog pandemije koronavirusa, a stanovnici sjeverozapadne Hrvatske krajem ožujka imali su i dodatni stresor – najjači potres zabilježen u posljednjih 140 godina. Možemo mozgati i brinuti o okolnostima koje su nas zadesile ili ih prihvatiti i prilagoditi im se koliko je moguće.

Iz Poliklinike Leptir, jedne od vodećih zdravstvenih ustanova za dijagnostiku, liječenje i kirurgiju zato su tijekom travnja osigurali niže cijene za dio usluga savjetovanja. Savjetovanja se obavljaju putem Skype-a, u skladu s aktualnim preporukama o nužnosti socijalnog distanciranja.

Već nekoliko godina Poliklinika Leptir prakticira telefonske i Skype konzultacije vezano uz zdravlje štitnjače. Na raspolaganju za konzultacije je dr. Ante Škaro.

Psihologija

Nošenje sa stresnom životnom situacijom nije jednostavno, ali u tome mogu pomoći psiholozi. S psihologinjom Poliklinike Leptir Iva Kantolić možete se savjetovati o zdravstvenim tegobama koje su se u ovom razdoblju možda pogoršale. Možete i naučite više o mindfulness meditaciji kao vještini suočavanja sa stresnom situacijom ili se javiti za klasično psihološko savjetovanje, kako biste razgovarali o strahovima i nesigurnostima koje vam otežavaju svakodnevno funkcioniranje u zajednici ili na radnom mjestu.

Cijene:

Psihološko savjetovanje vezano uz štitnjaču i druge zdravstvene tegobe 200,00kn
140,00kn
Psihološko savjetovanje 250,00kn
175,00kn
Psihoedukacija: Tehnike opuštanja (mindfulness) 220,00kn
154,00kn

~

Nutricionizam

U vrijeme zdravstvene krize važno je ostati pribran, ali i zdravo se hraniti kako bi se imunološki sustav uspješno izborio u slučaju eventualne zaraze. Pogotovo ako već postoji neka bolest ili zdravstvena tegoba. Nutricionistkinja Poliklinike Leptir Karmen Matković Melki predložit će vam male promjene koje možete unijeti u svakodnevni jelovnik. Po potrebi će predložiti i ciljane dodatke prehrani (suplementaciju), kako biste što uspješnije prebrodili ovu izvanrednu situaciju.

Cijene:

Nutricionističko savjetovanje vezano uz štitnjaču i druge zdravstvene tegobe 200,00kn
140,00kn
Smjernice o prehrani i suplementaciji 250,00kn
175,00kn
Nutricionističko savjetovanje i plan prehrane 350,00kn
245,00kn

~

Štitnjača

Već nekoliko godina Poliklinika Leptir prakticira telefonske i Skype konzultacije vezano uz zdravlje štitnjače. Na raspolaganju za konzultacije vam je dr. Ante Škaro.

Cijene:

Telefonski / Skype prvi pregled štitnjače 400,00kn
Telefonska / Skype kontrola štitnjače 250,00kn

 

Informacije o postupku plaćanja možete dobiti na +385 1 3014 923 ili mailom na , a za dodatne informacije možete se javiti mailom na: i .

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.