MIDI haljine savršene su za jesen

Zvijezda ljetnog ormara, ženstvena midi haljina, u svojem se najležernijem izdanju istaknula kao savršeni izbor za tople dane. Iako ćemo ljeto i ljetne modne favorite uskoro potpuno ostaviti iza sebe, midi haljine bit će jednako poželjan i popularan odjevni komad u svakom jesenskom ormaru.

MIDI HALJINA – SAVRŠEN IZBOR ZA JESENSKE DANE

Početak nove modne priče u našim ormarima donijeli su prvi rujanski dani. No,jesenski trendovi davno su se iskristalizirali na modnim pistama i istaknuli nekoliko it modela za nadolazeću sezonu. Bilo da ste odlučili u potpunosti transformirati svoju prošlogodišnju jesensku garderobu ili je osvježiti s tek nekoliko novih komada, midi haljina jedan je od najboljih komada koji možete dodati svojoj garderobi prije nove sezone.

Boemski modeli inspiriranih sedamdesetim godinama koja su ukrasili cvjetni i životinjski uzorci u bogatim zemljanim tonovima. Minimalističke midi haljine jednostavnih krojeva i u neutralnim bojama. Savršene i trendi dnevne košulja-haljine. Zavodljivi modeli od svile ili satena idealni za večernje prilike. Haljine koje sežu do ispod koljena. Sve one ove će godine biti jedan od najjednostavnijih izbor unutar svakog ormara. Za njima ćemo posegnuti kada uz minimalno truda želimo izgledati maksimalno dobro

Uz tenisice, salonke ili nove trendi čizme, midi haljine bit će jedan od naših favorita za svaku garderobu. Sedam savršenih izdvojili smo u nastavku.

Haljina – glavna zvijezda poslovne garderobe

Savršen red u ormaru uz 3 jednostavna pravila

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.