Bisou Bijoux – minimalistički nakit koji osvaja na prvi pogled

Bisou Bijoux naziv je novog hrvatskog brenda nakita inspiranog bezvremenskim stilom francuskinja. Francuskinje vjeruju kako je manje više i njihovi su modni dodaci uvijek jednostavni, elegantni i svevremeni.

Francuskinje već godinama opravdavaju status najbolje odjevenih žena zbog prepoznatljivog stila koji odiše elegancijom i tajanstvenim seksipilom. Svoju jednostavnost u odjevnim kombinacijama poput crne veste, široke košulje ili debele veste koja malo klizi s ramena, razbijaju uz pomoć jednostavnog nakita. Neodoljivi tanki lančić ili jednostavan prsten, najdiskretniji mogući, da izgleda kao da se stapa s kožom – on je potpis. Nema potrebe za mnogo nakita, ali svaki komad mora imati svoju priču.

Upravo je ovakav bezvremenski stil Francuskinja inspirirao Anju i Asju koje su krenule u zajednički projekt i stvorile novi hrvatski brend nakita Bisou Bijoux.

 

 

„Ideja o pokretanju vlastitog brenda nakita nastala je nakon što smo svoje vlastite modne kombinacije poželjele upotpuniti decentnim i elegantnim nakitom koji bi istovremeno bio i cjenovno prihvatljiv“ – kažu Anja i Asja.

 

 

Prva kolekcija nakita lansirana je početkom prosinca i dolazi u neodoljivim baršunastim vrećicama s motivacijskom porukom.

U kolekciji možete pronaći narukvice u srebrnoj i „gold rose“ varijanti s minimalističkim detaljima poput mjeseca i zvijezdice ili pak čvora koji je simbol vječnosti. Osim narukvica u kolekciji ćete pronaći i pozlaćene tanke ogrlice koje dolaze u tri varijante, a na vama je da odaberete koja vas kombinacija jednostavnih i efektnih privjesaka najbolje opisuje.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads