Humanitarna priča Lykke nakita za udrugu Mali princ

Lykke je nakit s dozom sreće. Kvalitetan je, bezvremenski, jedinstven i čaroban. Idealan je to poklon osobi koju volite. On će ovih blagdana poprimiti potpuno novu dimenziju. Naime, sredstva od prodaje medaljona s motivom Slavonije donirat će se Udruzi Mali Princ iz Požege. Dio je to blagdanske humanitarne akcije koju već treću godinu za redom organizira vrijedna ekipa koja stoji iza brenda. Svake godine donacija odlazi drugoj udruzi. No, cilj je uvijek isti – pomoći onima kojima je to najpotrebnije.


Udruga Mali Princ iz
Požege

Blagdani nisu cjeloviti bez darivanja. Zato ove godine razmislite o poklonima koji imaju veću vrijednost. Neka se ta vrijednost mjeri u zvonkom smijehu djece s teškoćama u razvoju za koji možete biti zaslužni i vi. Udruga Mali Princ iz Požege zajednica je u kojoj se cijeni vrijednost i različitost svake osobe i njihov doprinos zajednici. Pruža pomoć i podršku djeci i osobama s poremećajem iz spektra autizma. Dobrodošla je to pomoć i njihovim obiteljima kako bi ravnopravno sudjelovali u životu zajednice i vodili sretan i ispunjen život.


Cilj udruge

Udruga želi poticati razvoj socijalno uključivog društva koje će podržavati vrijednost i različitost svih osoba. Svojim akcijama vraćaju osmijeh na lice djeci, ali i njihovim obiteljima kako bi se što lakše uključili u svakodnevicu. Sredstva od prodaje mirisnog medaljona Lykke Rosetta from Slavonia, donirat će se udruzi Mali Princ. Tako svatko ima priliku pokloniti jedinstveni poklon koji iza sebe nosi lijepu priču i čvrstu poruku dobrog djela.

Organiziranjem raznih aktivnosti svakodnevno se trudimo olakšati život djeci s autizmom i njihovim roditeljima. Zato nam je svaka pomoć dobrodošla. Ali ono što istinski trebamo je podrška i vjetar u leđa u borbi za bolje uvjete za našu djecu. Jer, na žalost, sustav konstantno zaboravlja na nas. U manjini smo i ne čujemo se i ne vidimo dovoljno. A naša djeca, naši veliki borci, zaslužuju svoje mjesto pod suncem. Zato iznimno cijenimo ljude koji pokreću ovakve humanitarne akcije. Svaka pomoć i podrška nam jako puno znače. izjavila je predsjednica udruge Danijela Franjetić Medilović.


Mirisni medaljon
Lykke Rosetta from Slavonia

Lykke tim je mali krug kreativaca koji su sljedeći istu viziju i snove dali oduška duši i mašti u kreaciji nakita s dozom sreće. Sve njih na neki način veže emocija sa Slavonijom. Stoga ni ne čudi da su kreirali upravo medaljom inspiriran jednom od najljepših i najplodnijih hrvatskih regija – Medaljon Rosetta from Slavonia.  

Slavonija je utkana u naše živote na mnoge načine. Stoga je logično što smo upravo taj medaljon odabrali za ovu svrhu. Kako je ovo treća godina da radimo humanitarnu akciju ususret blagdanima, htjeli smo napraviti nešto posebnu i za Slavoniju. Normalan život i uključivanje u zajednicu većina od nas uzima zdravo za gotovo. A brojne obitelji s tim se bore gotovo svakodnevno. Udruga Mali princ aktivno radi na olakšavanju svakodnevice osobama s poremećajem autizma i njihovim obiteljima. I zato nam je drago što im možemo pomoći. Pozivamo sve koji žele učiniti dobro djelo i pokloniti predivan nakit s emocijom, da zavire u naš shop.” Izjavili su to Darija Kovačević i Krešimir Petrić, ekipa branda Lykke.


Ogrlica s mirisnim medaljonom i gravurom

Komplet uključuje ogrlicu s mirisnim medaljonom i gravurom po izboru. Uključuje i deset raznobojnih spužvica za mirisni medaljon i dva eterična ulja po izboru. Zaštitno lice cijele kampanje je glumica Kristina Krepela. Kristina također ima snažnu vezu sa Slavonijom. Kampanju je fotografirala etablirana hrvatska fotografkinja iz Osijeka, Joanna Paciorek. Kroz fotografiju je odlično dočarala Kristininu ženstvenost i snagu, ali i emociju koju Lykke nakit nosi. Za make up je zaslužna Martina Ivković, a za frizuru Zdravko Cedli.


Bajkoviti
božićni Lykke shop

Medaljon Rosetta from Slavonia možete pronaći u Lykke Gift Shopu. Shop se smjestio u samom srcu Zagreba u Petrinjskoj 28. Gift Shop je uređen u prepoznatljivom Lykke i Hygge stilu. Njihova će vas toplina i miris očarati već na prvi dojam. A bajkovito božićno uređenje u isti trenutak lansirati u najljepše dane Božića.

Neka blagdani već danas pokucaju na vaša vrata i inspiriraju vas svojim čarobnim sjajem. Osim ovog, u Lykke Gift Shopu možete pronaći još tri nova medaljona. To su Royal Charm, Symbol of Faith i Angel. Oni svoju inspiraciju pronalaze u prirodi, putovanjima, svijetu koji ih okružuje, ali i u prekrasnoj hrvatskoj baštini. Lykke nakit također je dostupan i na redizajniranom Lykke webshopu te na Instagram i Facebook profilu.