ŽENSKA PRIČA: Tajči, Sanja i Davor otkrili svoje životne radosti

U poznatom Klubu hrvatskih glazbenika Sax!, održana je četvrta epizoda Ženske priče. Hrvatska voditeljica i komičarka, Marijana Perinić pred rasprodanim Sax!-om ugostila je pjevačicu Tatianu Tajči Cameron, glumicu Sanju Vejnović i člana žirija Supertalenta Davora Bilmana. Tema ove epizode bila je „Životne radosti“, a uz to publika je imala prilike čuti još puno toga.

Sav prihod od ulaznica je, kao i svakoga mjeseca, doniran u humanitarne svrhe. Namijenjen je Udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

 


Sanja Vejnović
publici je otkrila kako je za nju životna radost kuhanje, te kako uživa kuhati za druge i družiti se s prijateljima. Sretna sam što mogu uživati u svojoj kuhinji“ izjavila je Sanja Vejnović. Rekla je i kako uživa u druženju i priređivanju ukusnih jela svojim bližnjima.
*


S
njom se složila i pjevačica Tatiana Tajči Cameron. Poznata pjevačica, koja već duži niz godina živi u Americi zajedno sa svojom obitelji, otkrila je kako uz druženje s prijateljima, u svoje slobodno vrijeme voli i plesati. Volim pustiti glazbu iz filmova i zaplesati. To je neka vrsta kombinacije mog baleta i ekspresivnog plesa“ podijelila je Tajči s publikom. Potom je na svoj poznati hit „Hajde da ludujemo“ zaplesala s voditeljicom Marijanom Perinić i podigla atmosferu.

Tajči je s publikom podijelila zanimljivost iz života, a to je da joj je u zadnje vrijeme u životu nedostajao osjećaj sreće, odnosno hormon dopamin. Rješenje je pronašla upravo u smijehu i druženju s prijateljima. Da su sreća i smijeh važni za svakodnevicu, složili su se svi gosti još jedne Ženske priče.


Davor
Bilman, poznat po svojem ozbiljnom izrazu lica, na pitanje koliko se smije, izjavio je kako je svjestan da se malo smije, ali bi se volio više smijati. Također je dodao kako voli društvo i ne može bez ljudi. Izjavio je isto tako da ne može bez čokolade ili nečega slatkog. Sreća je izbor. Sami biramo hoćemo li biti sretnivjerujem u intuiciju, treba slušat samog sebe.“ – kazao je Davor Bilman te naglasio kako je to njegova jedina ozbiljna izjava tijekom večeri.


Za kraj ove
rasplesane epizode Sanja i Tatiana podijelile su kako im je meditacija vrlo bitna. To je iznimno važno. Čovjek si napravi prostora i utiša misli“ izjavila je Tajči. Sanja Vejnović je s druge strane istaknula kako uz meditaciju voli biti sama u svom društvu. Nadodala je i „Bila sam već i sama sa sobom u restoranu i u kinu. Bez obzira hoće li doći sami ili u društvu, u sljedećoj epizodi Ženske priče publiku očekuje nova doza smijeha, radosti i životnih vrijednosti.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads