Nova kolekcija nakita Lana and Love

Nakon što je svojom prvom kolekcijom osvojila zaljubljenice u minimalizam, dizajnerica nakita i osnivačica branda Lana and Love, Lana Klipa, predstavila je novu kolekciju.

Prsten sa simbolom zvijezde i biserom, zbog svoje je traženosti ubrzo nakon promocije  prve kolekcije postao svojevrsni zaštitni znak branda. Stoga je Lana ljubiteljicama decentnog nakita i u ovoj kolekciji ponudila omiljeni simbol. No, ovoga mu je puta posvetila čitavu novu kolekciju i nadjenula joj naziv Orion, prema sazviježđu koje krije tajnu nastanka svih zvijezda i svjetova.

Sazviježđe Orion opisuje se kao najsjajnije među sazviježđima i kao takvo savršeno se uklapa u Laninu modnu priču. Njena vječna inspiracija je jednostavna i decentna žena s dozom tajanstvenosti, no ta tajanstvenost ne sakriva njen unutarnji sjaj, već ga, naprotiv, dodatno ističe. Baš poput sjaja zvijezde na noćnom nebu.

Žena koja se savršeno uklapa u ovu viziju je manekenka Lidija Lešić, čija se jednostavnost idealno poklapa s minimalističkim nakitom.

Kako je Lana pokrenula svoj brand i iz vlastite potrebe za nealergenim materijalima po prihvatljivim cijenama i ovu kolekciju odlikuje uporaba srebra, zlata, poludragog kamenja i kristala, a dodatak kolekciji bit će i prestižni ohridski biseri kojima svojevremeno nije odoljela ni engleska kraljica Elizabeta.

Kvalitetu nakita prepoznale su žene diljem Europe, što ne čudi, jer je sav nakit produkt ručnog rada. Način izrade koji polazi od čiste sirovine do gotovog proizvoda bit će uskoro vidljiv i u video clipovima na web stranici branda.

Kako ni jači spol ne bi bio lišen kvalitetnog i lijepog nakita, Lana and Love priprema proizvode i za njih, kako je sama dizajnerica i najavila prethodnom kolekcijom. Za muškarce koji cijene minimalizam bit će u ponudi narukvice koje će poput i ženskih modela biti nosive u svim prilikama.

Uz novu kolekciju, novost je i web shop branda koji možete posjetiti na www.lanaandlove.hr. 

Model: Lidija Lešić

Šminka: Marko Tolić

Kosa: Salon Teuta

Nokti: Josipa Beauty&Pro Salon

Fotograf: Marko Petrović

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads