Brijuni savršeno ističu novu LOKOMOTIVA summer 23 kolekciju

Modna marka Lokomotiva izbacila je novu kolekciju summer 23 i za nju snimila kampanju na predivnim Brijunima. Kampanju je fotografirala Sara B. Moritz, a u ulozi modela našle su se Andrea Jelić, digital designer te Lana Puljić, dizajnerica branda Lokomotiva. Kampanja dočarava chic ljetno poslijepodne, dokono i vruće, u vjerojatno najljepšem okruženju na Jadranu.

Lokomotiva je modnom kampanjom u prekrasnom i pomalo bajkovitom zelenilu Nacionalnog parka Brijuni dočarala poseban ljetni trenutak. Uhvatila je magiju mjesta i pokazala svu čar nove kolekcije, raskoš materijala i bogatstvo detalja odijela, kompleta i haljina.


Magično LOKOMOTIVA brijunsko poslijepodne

Vječni, a opet potpuno posebni i gotovo unikatni komadi uronjeni su u prirodu otočja koje je i samo poprilično čarobno i unikatno. Magično i vruće brijunsko poslijepodne doživljavamo kroz set filmičnih i pomalo nadrealnih isječaka, dok su neke scene dodatno naglašene u postprodukciji korištenjem rozog filtera.

Ljeto je čarobno godišnje doba, potpuno drugačije od ostatka godine. Brijuni su čarobni i potpuno drugačiji. Takva je i Lokomotivina ljetna kolekcija. Kreće od poznate točke, pa svijet interpretira na svoj način. Rezultat su klasici s pomakom, posebna odjeća i poseban ljetni osjećaj. Jako sam ponosna na ovu kolekciju. Mislim da sam uspjela u naumu da stvorim savršene ljetne komade koji se zapravo mogu nositi dugo u jesen. Bezvremenske, a opet tako prepoznatljive i posebne.“, izjavila je Lana Puljić, dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva.


Novi twist vječnih komada

Nova je kolekcija za ljeto 2023. crno-bijela i u nijansama roze i zelene, a iz svakog se komada iščitava preciznost izrade i versatilnost detalja. Materijali su, kao i uvijek, najviše kvalitete. Dizajnerica Lana Puljić za ovu je kolekciju koristila svilu, čipku, lan i vunu u posebnom laganijem ljetnom pletu.

Novom kolekcijom Lokomotiva dodaje zanimljiv twist klasicima kao što su odijelo, slip haljina, puf haljina ili ljetna bijela lanena haljina. Svaki komad u sebi nosi neki od Lokomotivinih prepoznatljivih elementa poput ispletenih naramenica, kopči, izreza ili prozirne čipke. Detalji ispletenih trakica nastali su u suradnji s Majom Miletić iz studija Mammii. Završni dojam stylinga zaokružuju i sjajne naočale iz optike Oculto.

Ove jeseni sve ljubitelje Lokomotive razveselit će nova redizajnirana web stranica, a do tada kolekcijmogu vidjeti, isprobati i kupiti u Lokomotiva atelieru u Bauerovoj 22 u Zagrebu.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads