Bijela košulja – haljina omiljena je ljetna odjeća

Jednostavne linije klasične muške košulje i haljine kao najženstvenijeg komada iz ormara, neodoljiv su spoj. Idejom o dodatnom oživljavanju te omiljene kombinacije još su se u prvim proljetnim kolekcijama poigrale modne kuće i high street brendovi. Zanimljiva rekonstrukcija muške košulje i modernija percepcija klasične haljine, savršeno su se nadopunili u ovom jednostavnom, ali efektnom i svestranom komadu. A lagana bijela košulja – haljina još je prošle godine osvojila naša srca i postala omiljeni ljetni odjevni komad.

Bijela košulja-haljina neodoljiv je spoj elegancije i udobnosti.

Nakon proljetnih modela koji su pažnju plijenili raskošnim bojama i romantičnim uzorcima, prve ljetne kolekcije kao najpoželjeniji i najsvestraniji model sezone istaknule su njezino najjednostavnije izdanje, ono u bijeloj boji. Košulje – haljine popularne su već sezonama i ne silaze s pista najpoznatijih svjetskih modnih središta. Čini nam se da još dugo niti neće…

BIJELA KOŠULJA-HALJINA: SAVRŠEN LJETNI KOMAD

Bijela košulja-haljina nosi neodoljivi spoj elegancije i udobnosti. Upravo je to baš ono što želimo u savršenom ljetnom komadu. Istovremeno klasična i moderna, jednostavna i efektna, košulja-haljinu u bijeloj boji krasi svestrani karakter koji će svoje mjesto pronaći u bezbroj različitih ljetnih kombinacija. Od najpopularnijeg izdanja kojeg, osim udobnog pamuka i bijele boje, krase klasičan kroj i jednostavne linije do trendi modela u kojima su modne kuće i brendovi u potpunosti dekonstruirali poznati izgled ovog ljetnog klasika. Košulja – haljina uvijek je izbor koji će i bez dodatne pomoći modnih dodataka izgledati divno.

U trgovinama se mogu naći u najrazličitijim modelima. Od predimenzionirane muške košulje preko elegantnih midi modela, sve do trendi izdanja asimetričnih linija. Ima ih bez okovratnika, s istaknutim gumbima u kontrastnoj boji, svakakvih, neodoljivih…

Donosimo dvadesetak savršenih bijelih košulja – haljina za dugo, toplo ljeto pred nama.

Legendarna američka dizajnerica Carolina Herrera za ovo ih ljeto predlaže u ženstvenoj i seksepilnoj varijanti. Ali, istovremeno su zadržale i svoju klasičnu formu.

Ponuda high street brendova uistinu je bogata. Od klasičnih bijelih do košulja-haljina ukrašenih bijelim cvjetnim aplikacijama koje ovim haljinama daju novu dimenziju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijeme je za omiljenu malu bijelu haljinu

Jednostavna i profinjena – Audrey Hepburn

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads