9 lica Guardian Yolo nakita i Nevene Rendeli Vejzović

Ljubav između žena i nakita poznata je oduvijek. Upravo odabirom nakita žene izražavaju svoju osobnost i stil, a često i svoja lica. Nova kolekcija domaćeg brenda nakita Guardian Yolo s Nevenom Rendeli prikazuje 9 lica i raspoloženja svake žene. Lijepa, sexy, vamp, ljuta, umorna, znatiželjna, zadovoljna, poželjna i sretna, sve je to jedna žena.

Za potrebe snimanja kampanje Guardian Yolo Nevena Rendeli Vejzović zajedno sa svojim blizankama Marom i Leom pozirala je pred objektivom supruga Maka Vejzovića. Tako su na najljepši način dočarali ljetnu Guardian Yolo priču o nakitu, pripadanju, ljubavi i zajedništvu.

Idealan poklon

Odabir nakita zasigurno može utjecati i osjećaje žene. Nakit je i nadogradnja vlastitog stila odijevanju, ali i dodatak kojim žene naglašavaju svoju ljepotu.

Domaći brend nakita Guardian Yolo odmah je osvojio srca brojnih žena. Danas ovaj nakit krasi brojne dame i idealan je izbor želite li nekome darovati poklon s trajnim i dragim uspomenama.

Guardian Yolo nakit ima i emotivnu vrijednost, posebno dragocjenu za svaku ženu.

Novu kolekcija nakita čine g-yolo heart ball i star ball kolekcija narukvica i ogrlica. Narukvice i ogrlice mogu biti sa Swarovski kristalima ili bez njih, s jednim ili više privjesaka… Bez obzira za koji model se odlučite, sigurno je da će te na taj način trajno okovječiti trenutke kojih se zauvijek želite sjećati.

Fotograf: Mak Vejzović

Stilist: Nataša Svekler

Šminka: Žana Kožul

Frizura: Antonija Mužar

Više o Guardian Yolo nakitu na linku: https://www.guardian-yolo.com/

Guardian Yolo nakit možete nabaviti: Zagreb KARLA: Jurišićeva 18, Frankopanska 20, Galerija Mala: Trg bana Jelačića 6, gift shopovi Hotela Westin i Sheraton

Split: KARLA: Dioklecijanova 1, Kralja Zvonimira 99, Mihovilova širina 9

Rijeka:  KARLA: Ciottina 14

Zadar: KARLA: Trgovački centar Relja, Murvička 1

Dubrovnik: KARLA: Dubrovački opskrbni centar, Kralja Tomislava 7

Korčula: Beach bar Stupe

IG: https://www.instagram.com/guardian_yolo_jewelry/?hl=en

FB: https://web.facebook.com/guardianyolo/

 

Dior ima novu kolekciju nakita. Evo kako je nastala!

 

WordPress Ads