Stigao nam je Benefit, poznati kozmetički brand

Zapamtite ime Benefit. Naziv je to svjetski poznatog kozmetičkog branda, odsada dostupnog i na našim policama. Zasad nam je dostupan samo dio njihove velike palete proizvoda, u Benefit beauty corneru parfumerije Douglas u zagrebačkom Arena centru te u ekskluzivnim Douglas parfumerijama u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci i Dubrovniku, kao i  na Douglas web shopu (www.douglas.hr). Hrvatska se tako pridružila društvu od ostalih 45 zemalja u kojima se prodaju ovi kozmetički proizvodi.

Benefit

Benefit je američki brand, nastao u San Franciscu 1976. godine i s godinama je stekao status kultnog brenda u svijetu ljepote, prvenstveno zahvaljujući proizvodima za uređenje obrva. A upravo neke od njih možete i isprobati ako zavirite u Brow Bar u sklopu prvog Benefit beauty corner kod nas. U svijetu danas postoji više od 1 700 Brow Bar mjesta, popularnih barova za obrve i blizanke Jane i Jean Ford koje su pokrenule ovaj brand u želji da obrve učine još ljepšima, zasigurno su upisane u zlatnu knjigu zaslužnih velikana beauty industrije.

Tijekom više od 40 godina postojanja, neki od Benefitovih proizvoda postali su beauty bestselleri i upravo oni su se prvi predstavili našem tržištu. Upoznat ćemo tako Hoola bronzer, Roller Lash maskaru, POREfessional primer za smanjivanje pora i naravno, neizostavne Ka-Brow proizvode za obrve.

Benefit

Osim neodoljive ambalaže po kojoj je Benefit poznat i prepoznatljiv, ono što ga odlikuje je i pristupačna cijena njegovih proizvoda. To je politika kuće od koje ne odstupaju bez obzira na veliku svjetsku slavu i omiljenost i kod brojnih poznatih osoba kojima su pojedini proizvodi postali nezamjenjivi u kozmetičkim torbicama.

Benefit

Kako bi se Benefit kozmetički proizvodi što kvalitetnije predstavili hrvatskoj javnosti, u Zagrebu i Splitu organizirana su prezentacijska druženja za novinare, blogere i influencere na kojima su od predstavnika Benefita imali priliku saznati zanimljivosti i sve prednosti Benefit proizvoda, upoznati novu kolekciju proizvoda za obrve te vidjeti i samu demonstraciju uljepšavanja obrva.

Foto: Benefit, promo

WordPress Ads