M.A.C. Snow Ball blagdanska kolekcija

Najbolji oduvijek diktiraju trendove, pa tako ni M.A.C. Cosmetics nije izuzetak. Iz njihove čarobne radionice već stiže nova blagdanska kolekcija pod nazivom M.A.C. Snow Ball. Iako je do Božića i novogodišnjih blagdana ostalo još dosta vremena, slažemo se s M.A.C. Cosmetics-om, blagdani su onda kada to sami poželite! A kada vidite nove boje, nijanse i ambalažu, složit ćete se da blagdani mogu početi!

Neodoljive nijanse sedefastih sjenila, šest blistavih nijansi ruževa za usne u novim nijansama upotpunjenih pakiranjem od 12 mini ruževa u kojem ćete naći nove omiljene nijanse, za dnevne i za noćne izlaske, za prigode kada želite ostaviti wow, ali i one kada je vaš izbor cool efekt.

M.A.C. Snow Ball blagdanska kolekcija slavi život, mladost, razigranost, pršti veseljem i bojama, blještavilom i sjajem. I sve je upakirano u isto takvu ambalažu, luksuznu, svečanu, primamljivu i prihvatljivo raskošnu. M.A.C. Snowball Face Powder, puderi za lice u nježnim zlatom protkanim tonovima, sjenila Extra Dimension Eyeshadow u pet nijansi koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima, a ono što nas je posebno oduševilo su prigodne umjetne trepavice s utkanim zlatnim i srebrnim dlačicama. Probajte im odoljeti!
Ono najvažnije u svemu je što bez obzira na raskoš ambalaže i luksuzan izgled cijele blagdanske kolekcije, M.A.C. je cjenovno još uvijek u nivou srednje skupe kozmetike i ako favorit koji odaberete iz ove kolekcije nije na popisu vaših mogućnosti, možete ga staviti na popis božićnih želja. Jer, tko zna, želje se ponekad ostvaruju…

 

 

 

 

Foto: promo, Pinterest

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads