Nagrađujemo : Tretman lica ultrazvukom

Ako su vam potrebna dva sata mira i opuštanja kako biste probudili svaku poru vašeg uspavanog  lica, onda je tretman ultrazvukom idealan za vas. Izrazito je opuštajuć i ugodan za njegu kože. Vaše će lice danima izgledati svježe  i baršunasto, a osjećaj pod prstima dok se umivate ili nanosite omiljenu krenu je neprocjenjiv.

Tretman lica ultrazvukom

Ultrazvuk za lice je tretman koji koristi postupak mezoporacije, zato ga još neki nazivaju i beziglična mezoterapija, kako bi omogućio ubacivanje aktivnih supstanci iz preparata duboko u slojeve kože i potkožno tkivo, te postiže slijedeće efekte:

– podmlađivanje kože

– duboku hidrataciju kože

– uklanjanje i smanjivanje bora

– zatezanje kože i lifting

– smanjivanje i otklanjanje hiperpigmentacije

– smanjuje crvenilo i proširene kapilare.

Dobrobiti ultrazvuka za lice

Ultrazvuk se godinama korstio kao sredstvo u fizikalnoj terapiji. Najvažnije svojstvo mu je toplina jer aktivira mikrocirkulaciju i ubrzava limfni tok. Osim što djeluje na mikrocirkulaciju i limfni tok razgrađuje masti i poboljšava potkožne apsorpcije, te na taj način smanjuje višak vode i nakupljanje masti. Potiče se rad fibroblasta, obnavljanje kolagena i elastina, te uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove.

Tretman je izrazito ugodan, opuštajuć i idealan je za njegu kože lica i područje oko očiju. Tretmani se rade svaki drugi dan. Broj tretmana varira jer su regije i problemi koji se rješavaju individualni. Preporuka je od 5 do 10 tretmana za postizanje rezultata.

Ultrazvuk lica svojim mikrovibracijama i toplinom aktivira otvaranje stanica i time preparati mogu prodrijeti puno dublje pod kožu nego klasičnim utrljavanjem. Svi aktivni sastojaci poput minerala, vitamina, hijaluronske kiseline, retinola prodiru direktno u stanice koje se nakon nekoliko minuta zatvaraju i time omogućavaju da svi aktivni satojci ostaju u njima i u potpunosti se upiju. Sam postupak traje 20-30 minuta, ovisno o tipu i stanju kože.

Uslijed zanemarivanja njege lica ili nepravilnog njegovanja na koži se pojavljuju određeni problemi i stanja. Takva koža je sklonija borama, perutanju, flekama i pretjeranoj dehidraciji, poprimiti će sivkastu boju i izgledati će umorno. Ukoliko želite izbijeći takvo stanje kože ili popraviti trenutačno i usporiti znakove starenja ili ih ublažiti, ultrazvuk lica je tretman koji Vam je potreban kako bi u tome uspjeli.

Napomena: Tretman se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, te osobama koje imaju problema s jetrom i bubrezima.

Postupak tretmana

1. Pjena za čišćenje lica – koristimo je za čišćenje nečistoća i uklanjajne make up-a

2. Piling lica – Koristila sam rižin piling sa zelenim čajem koji nježno uklanja mrtve stanice epiderme. Obzirom da je gelni piling dodala sam hyaluron hydro tonik koji osigurava optimalno i dugotrajno vlaženje u dublji, slojevima kože.

3. Kada smo kožu očistili nanijela sam mješavinu ulja marelice, limuna, komorača, čempresa, klementine i naranče za dubinsku regeneraciju i zatezanje kože. Potiče metabolizam stanice cirkulaciju i osnažuje tkivo.

4. Nakon ulja nanijela sam hydro gel bazu koja omogućuje ultrazvuku slobodno kretanje po koži.

5. Nakon tako istretirane kože nanosim hydro masku kojoj su ključni sastojci hyaluronska kiselina i beta glukanom koja izdašno vlaži kožu i djeluje s trenutačnim učinkom liftinga. Tretman završavam laganom masažom vinskom kremom s ekstraktom bijelog grožđa, šampanjca, ulja sjemenki grožđa i žitnih klica. Ona opskrbljuje kožu hranjivim tvarima, lipidima i vlagom.

 

Beauty salon Lioness i Štitnjača.hr poklanjaju sretnoj dobitnici jedan tretman lica ultrazvukom.

Foto: Love.Ana

Sretnu dobitnicu odabrat ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 3.11.2019a ime dobitnice bit će objavljeno 4.11.2019.

  • Tretman lica ultrazvukom
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

DOBITNICA: Ines Malagić

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.