ŽENSKA PRIČA: Zanimljiva priča o vezama i romantici

U poznatom Klubu hrvatskih glazbenika Sax!, održana je još jedna epizoda Ženske priče. Hrvatska voditeljica i komičarka, Marijana Perinić pred rasprodanim Sax!-om ugostila je glumicu Jelenu Perčin te pjevače i voditelje Maria Battifiacu i Sašu Lozara. Tema ove epizode bila je „Ususret Danu Žena“. Razgovaralo se o ženama iz obje perspektive, muške i ženske: kakva je pozicija žena na privatnom i poslovnom polju, koje su to dileme u partnerskim odnosima te koji su izazovi majčinstva.

Sav prihod od ulaznica je, kao i svakoga mjeseca, doniran u humanitarne svrhe. Namijenjen je Udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.


Odnosi i veze

Gosti su pričali i o svojim najvećim željama. Jelena Perčin izjavila je kako je njezina najveća želja njezin unutarnji mir. Na pitanje što ga prvo privuče kod žena Saša Lozar je odgovorio:Kosa i samouvjerenost su mi jako seksi. Kod žena to prvo primijetim“. No, nadodao je da kako nije pokušavao sa ženama dok je mali jer je bio „bucko, sve dok nije naišao na prvu žrtvu – svoju sadašnju ženu. Izjavio je kako su mu u životu glavni pokretači upravo (njegove) žene te da su mu kćer i žena uvijek najveća podrška u svemu što radi.


Gosti su se dotaknuli i pitanja odnosa u vezama i kako se oni ponašaju. Svi su se složili da
pridonose vezama i da se uvijek trude. „Ja sam stvarno romantičan tip. Škorpion sam, a to je jedna vrsta poremećene romantike“ rekao je Battifiaca. Dodao je kako smatra da u vezi dođe divno razdoblje kada tišine prestanu biti teške i neugodne. Na pitanje što im je najvažnije u partnerskom odnosu, Mario Battifiaca odgovara kako je to smisao za humor. Jelena Perčin se nadovezala te rekla da zna priređivati česta iznenađenja za partnera jer je jako romantična i maštovita.


Za kraj gosti su se dotaknuli
i teme o nepomirljivim razlikama između muškaraca i žena. „Živimo u seksističkom svijetu gdje žene moraju biti savršene“, rekao je Battifiaca. Dodao je i „Muškarcima je dozvoljen trbuščić. Mi smo tada šarmantni, a vi ste debele.“ Ovu epizodu Ženske priče, gosti i publika završili su razbijanjem nekih stereotipa o ženama, ali i muškarcima. I sve to uz pregršt smijeha i humora. Publika je uz ovacije ispratila goste s pozornice, a sigurno su sa sobom ponijeli i koju ideju za iznenađenje povodom Dana žena.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads