H&M kolekcija pretvorit će vaš dom u urbanu džunglu

Volimo u svoj dom unijeti dašak prirode. Čišćenje, rješavanje nepotrebnih stvari i uređenje trenutno su nam na listi prioriteta. Ljetni dani mame nas da svoj životno/radni prostor učinili što ugodnijim. Jako nam se svidjela ovogodišnja H&M Home kolekcija koja obiluje decentnim zlatnim i zelenim detaljima, i zbog koje bi vaš dom mogao postati prava urbana džungla.

ZELENI I ZLATNI DETALJI

Biljke u interijeru uvijek izgledaju dobro. Svaki prostor podići će na neku novu razinu. U kombinaciji s ostatkom namještaja i detalja napravit ćete si svoju zelenu oazu. Zelene i zlatne palete boja unijet će svježinu u vaš dom. Printevi lišća monstere, decentni zlatni detalji na priboru za jelo, jastučnice i posteljina koje će vas lansirati u neke zelene tropske krajeve, pravi su izbor za uređenje ovog proljeća. Pomno odabrani detalji uklopit će se u svaki životni prostor.

PRIRODA KAO INSPIRACIJA

Zelena kao boja prirode već je neko vrijeme popularna boja za uređenje interijera. Ona na nas djeluje opuštajuće i smirujuće što je u ovim stresnim vremenima izuzetno važno. Kombinacija printeva tropskih biljaka i profinjeni zlatni detalji pravo su osvježenje u prostoru.

Pogledajte kako izgleda ova džunglasta H&M Home kolekcija i inspirirajte se.

 

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.