Na Zagrebačkom velesajmu otvoren jubilarni 20. sajam “Dani ljepote i fitnessa”

U zdravom tijelu, zdrav duh. Tim je riječima gradonačelnik Milan Bandić jna Zagrebačkome velesajmu otvorio jubilarni 20. međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone i fitness centre Dani ljepote & fitnessa. Vodeća je to regionalna manifestacija za profesionalce i sve koji prate industriju ljepote.​

Grad Zagreb će u ovih nekoliko dana biti domaćin izlagačima iz čak 25 zemalja. Ta nas činjenica postavlja u fokus interesa, ne samo velikog broju turista koji dolaze u Zagreb, već i poslovnih ljudi. Svi oni Zagreb sve češće prepoznaju kao poželjnu destinaciju za poslovne sastanke i sajmove. Izjavio je to gradonačelnik na otvorenju. Dodao je kako je ovaj sajam srednjoškolcima strukovnih škola, koji se obrazuju za zanimanja iz industrije ljepote, idealna prilika da steknu dodatna saznanja. Ujedno,  da dobiju uvid u nove svjetske trendove, kako bi nakon školovanja uspješno konkurirali na tržištu rada.

Najljepši zagrebački sajam

Gradonačelnik je, također, istaknuo kako Grad Zagreb, zahvaljujući svojim zelenim površinama i mnoštvom sportskih sadržaja, predstavlja idealan grad za ljubitelje sporta, rekreacije i zdravog života.

Sajam je namijenjen profesionalcima, live demonstracijama proizvoda i usluga, edukaciji, tržišnim inovacijama. Izvrsna je platforma za beauty, nail dizajn, wellness, fitness, hairstyle i fashion industriju.

 

“Najljepši” sajam Zagrebačkog velesajma koji traje do 11. ožujka. Od svojih je početaka poznat kao mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih i domaćih proizvođača i distributera kozmetičkih i frizerskih brendova.

Tako ove godine na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora izlaže 315 izlagača. Dolaze iz Australije, Austrije, Belgije, BiH, Brazila, Bugarske, Danske, Estonije, Francuske, Hrvatske, Italije, Izraela, Japana, Južne Koreje, Madžarske, Nizozemske, Njemačke, Poljske, Portugala, SAD-a, Slovenije, Srbije, Španjolske, Švicarske, Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads