Do 27. travnja manifestacija “Domaće je domaće” na Trgu bana Jelačića

Uz zvuke tamburice i prigodan kulturni program KUD-a Sava iz Rajeva Sela, na Trgu bana Jelačića je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio manifestaciju Domaće je domaće. Organizira je Udruga branitelja proizvođača Panonija.

Na otvorenju Sajma gradonačelnik Bandić pozvao je sugrađanke i sugrađane da izdvoje koju kunu i kupe kvalitetne hrvatske proizvode.

Poznate hrvatske delicije

Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih delicija. Prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija te tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda iz Slavonije i Baranje. Prisutni su i proizvođači iz drugih regija s kojima će se do petka, 27. travnja građani moći upoznati na glavnome trgu.

Sajam organizira Udruga branitelja proizvođača Panonija.

Na otvorenju Sajma gradonačelnik Bandić je pozvao sugrađanke i sugrađane da izdvoje koju kunu i da kupe kvalitetne hrvatske proizvode.

Prezentacija ove bogate gastronomske ponude ne bi bila moguća bez podrške Grada Zagreba i njegova gradonačelnika. Grad Zagreb uvijek iskazuje razumijevanje za braniteljsku populaciju, rekao je Pavo Baotić, predsjednik Udruge.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads