Četkica ISSA™ PLAY za zdrave zube

Da moda i zdravlje idu zajedno pokazuje i najnovija, revolucionarna četkica za zube ISSA play koja upravo osvaja svijet, a čiji su promotori za Hrvatsku modni dvojac ELFS. Riječ je o električnim, pulsirajućim četkicama za zube švedskog brenda FOREO. Načinjene su od finog antibakterijskog silikona i kao da su došle iz budućnosti.

Nove četkice za zube predvode val modernih uređaja za osobnu higijenu koji na inteligentan način spajaju tehnološke inovacije i vrhunski dizajn.

Zbog svojih anti-bakterijskih svojstava silikon od kojih su načinjene već se naveliko koristi u medicinskoj industriji. Jednostavan je za čišćenje, brzo se suši i puno snažnije sprječava nakupljanje bakterija. FOREO, prva tvrtka na svijetu koja je silikon počela koristiti u industriji dentalne higijene, s ponosom predstavlja novu četkicu ISSA play, obloženu antibakterijskim silikonom, zaslužnim za nevjerojatno učinkovito poliranje zubi. ISSA play snažno napada plak, čisti i polira zube, ali pritom ne oštećuje zubnu caklinu i desni. Mekani, fleksibilni silikonski vršci ujedno i nježno masiraju desni. Glavu četkice čine i PBT polimerna vlakna koja dodatno osiguravaju učinkovito čišćenje i sprječavanje stvaranja naslaga plaka.

ISSA play usmjerava do 9000 soničnih pulsacija visokog intenziteta u minuti, pretvarajući nježni sillikon u opakog protivnika plaka. U potpunosti je voodotporna i na jedinstven način povezuje elegantan švedski dizajn i funkcionalnost. Dostupna je u 5 jarkih boja (cobalt blue, cool black, pearl pink, summer sky i wild strawberry) i sasvim sigurno će biti zgodan vizualni element svakog kupaonskog ormarića ili police.

Lagana, kompaktna i praktična, s dvije AAA baterije koje omogućavaju čak 800 korištenja ili 6 mjeseci mirnog sna, ISSA play je savršena za putovanja i situacije kad vam u putnu torbu ili ruksak ne stane više apsolutno ništa!

Od početka rujna ISSA play je ekskluzivno dostupna i u Hrvatskoj, u dm-drogerie markt prodavaonicama te na službenoj stranici foreo.com, a do kraja mjeseca možete je kupiti uz 25% popusta!

WordPress Ads