Horoskop za lipanj 2018. by Anđelka Subašić

Preporuka za lipanj

U lipnju je vrlo važna komunikacija na svakoj razini. Njegujte svaki ljudski kontakt i budite iskreni prema drugima i prema samima sebi. Proširite krug poznanika, prijatelja i poslovnih poznanstava. Uvažavajte različitost. Prilagodite se okolnostima.

Mogućnosti i upozorenja za pojedine znakove u lipnju

OVAN

Morate se manje eksponirati i ne pokazivati sebičnost, ekscentričnost i egoističnost. Na taj način kod drugih djelujete agresivno i ne postižete željenu suradnju. Kod donošenja poslovnih odluka trebali biste se povoditi za razumom i odlučiti na osnovu konkretnih činjenica. Ako ste u braku, tada više slušajte partnera, a manje namećite svoje mišljenje.

BIK

Naplata potraživanja i potencijalni problemi s nekretninama traže vaše strpljenje i čekanje odgovarajućih osoba. Dio novca možete potrošiti na one proizvode (možda automobil) za koje smatrate da su dio imagea. Emotivni partneri trebaju sve slobodno vrijeme posvetiti unaprijeđenju svojeg odnosa, ali i široj obitelji.

BLIZANCI

Uloženi trud u zadnjih godinu dana vraća vam se i donijet će izvrsne prilike, ne samo za tvrtku, već i za vas osobno. Moguća je novčana nagrada ili premještaj na bolje radno mjesto. Emocionalni partneri trebaju izbjegavati izazivanje nekakvih dramatičnih reakcija i ljubomore. Ne ulazite u ljubavne trokute.

RAK

Neka poslovna vrata koja niste uspjeli otvoriti, sad će se otvarati – sama. Budite pažljiviji s financijama, jer skloni ste trošenju. Preuzimate veće odgovornosti koje će vam postati veliko poslovno zadovoljstvo.
Emotivne nesuglasice i distanca od partnera mogu brzo nestati uz malo vašeg napora i vratiti ljubav među vas.

LAV

Nužno je smirivati ego i razumno odabrati one dugoročne poslovne ponude, iako možda trenutno nisu najpovoljnije. Za svaku dilemu potražite savjet mudrih i iskusnih osoba. Osjećate nedostatak strasti i ljubavnih izazova, ali ih nemojte tražiti izvan dosadašnjih okvira. Posvetite se zahtjevima i željama partnera.

DJEVICA

Možda ćete biti zaduženi i za ispravljanje tuđih poslovnih grešaka ili pak zamijeniti odsutnog kolegu. Financijska situacija je vrlo dobra i prihodi lakše dolaze, pa ćete moći nešto i uštedjeti. Nemojte da to prijeđe u odricanje. Ne potiskujte osjećaje i potrebu za ljubavi. Sagledajte problem svog partnera i otvorite mu srce.

VAGA

Ako se trudite da što bolje i brže izvršite sve obaveze, ići će vam od ruke sve što si zamislite i zacrtate. To zalaganje će vam donijeti i veći prestiž, bolje materijelne uvjete, ali i osobno zadovoljstvo. Zaljubljivanje vam može zamagliti pogled. A to u vašem slučaju ne bi bilo prvi put. Oženjeni pripazite se ljubavnog trokuta.

ŠKORPION

Financije se odvijaju u pravcu koji želite, pa možete ovih dana imati pozitivan rasplet povrata duga. Pravilno procijenite pravi trenutak za akciju i učinite pravi odabir. Lako se možete zaljubiti. Oženjeni predstavnici znaka skladno trebaju podijeliti obiteljske dužnosti. Oprez u prometu i u radu s oštrim predmetima.

STRIJELAC

Odličan je period za poslove u području marketinga i komercijale. Posao će od vas zahtijevati svakodnevna putovanja. Najbolje je da radite s mladim ljudima, punim ambicija ili strancima. Iskoristite priliku za flert i kratke ljubavne avanture. Oženjeni mogu uživati u obnovljenoj strasti s voljenom osobom.

JARAC

Neke od poslova morat ćete prepustiti i konkurenciji, jer ih nećete moći obaviti zbog prezauzetosti. Troškovi će vam se smanjiti, ali živjet ćete iznad vašeg uobičajenog prosjeka. Nemojte trenutno pretjerivati u trošenju. Emotivni partneri potrudite se međusobno ugađati i probuditi međusobnu toplinu i bliskost.

VODENJAK

Posao će vam oduzimati više energije. Odredite prioritete i bolje se organizirajte. Važno je sačuvati barem malo pragmatičnosti i ne trošiti previše vremena dokazujući da ste u pravu. Poklonite osobi koja vam se sviđa više pažnje i ostvarite topao i nekonvencionalan ljubavni odnos. Nije vrijeme za nagle odluke.

RIBE

Pozitivna i kreativna energija unijet će živost i nadahnuće u poslu. Na pomolu je novi zanimljivi projekat u kojem ćete biti vrlo važna osoba. Otvorite se za nove mogućnosti i izazove. Emotivni partneri trebaju unijeti neke novine u svoj ljubavni i obiteljski život. Uživajte u šetnjama i međusobnim nježnostima.

       ~

Napomena: Možda želite pročitati i horoskop za podznak, a ako ne znate koji vam je, poslužite se našim kalkulatorom:

KALKULATOR PODZNAKA: Izračunajte svoj podznak

Znate li kako podznak utječe na vas?

Želite li razgovarati o vlastitoj konkretnoj situaciji, dvojbi ili izazovu u poslu i ljubavi, obratite se na:

Tel: 060 607 607

Email:

Web: http://www.andelkasubasic.com/

WordPress Ads