Thai centri Thalea i Thalea No2 – POPUST 15%

Thai centri Thalea i Thalea No2 svim članovima udruge To nisam ja – to je moja štitnjača! osiguravaju popust:

– 15% na sve vrste tajlandskih masaža

 

Kontakt:

Thai centar THALEA

Dalmatinska 3, Zagreb

T: +385 1 3873 339

E:

W: www.thaicentarthalea.com

 

Kontakt:

Thai centar THALEA No2

Bogovićeva 7, Zagreb

T: +385 1 3873 339

E:

W: www.thaicentarthalea.com

 

 

O THAI CENTRU THALEA

Thai centar Thalea i Thai centar Thalea No2

THALEA grupacija djeluje u Zagrebu već sedam godina, tijekom kojih predano i uspješno njeguje kulturu tajlandske masaže u Hrvatskoj. Prvi salon otvoren je na Svačićevom trgu, a danas djeluju dva salona, Thai centar Thalea u Dalmatinskoj ulici br. 3 i Thai cenatr Thalea No2 u Bogovićevoj ulici br. 7.

U uređenju salona u Dalmatinskoj ulici sudjelovao je i poznati tajlandski dizajner Mr. Dasadacha Chorpaka, poznat po nizu sličnih projekata uređenja salona za tajlandsku masažu, od kojih se posebno izdvaja Royals King Palace u Bangkoku.

Salon u Bogovićevoj prostire se na 170 m2 i sastoji od 4 sobe za masažu, saune i kupaonice, recepcije i ugodnog predsoblja gdje se klijentima, prije i nakon masaže poslužuje čaj. Masaže izvode visokoobrazovani, certificirani terapeuti s Tajlanda, a u ponudi je nekoliko vrsta masaža. Pomoć pri odabiru najprikladnije masaže svakom klijentu pruža stručno osoblje, koje će, ovisno o želji, preporučiti masažu srednjeg ili jačeg intenziteta, klasičnu Thai masažu ili onu eteričnim uljima, parcijalnu ili cijeloga tijela.

Standardno trajanje masaže je 60 min, no najpotpunija je ona u trajanju od 90 minuta, tijekom koje terapeuti mogu u potpunosti primijeniti sve vještine i blagodati ove, i u svijetu omiljene vrste masaže. Sobe za masažu prikladne su i za masažu u paru, pa klijenti ovo korisno vrijeme za sebe i svoje zdravlje mogu provesti u društvu partnera ili prijatelja. Pri uređenju interijera posebna pažnja posvećena je želji da se svaki klijent, već od samoga ulaska u centar, u njemu osjeća ugodno i opušteno. Svaka prostorija zasebna je oaza mira i spokoja. Thai centar THALEA No2 radi svih sedam dana u tjednu, od 11:00 h do 22:00 h.

Kontakt:

Thai centar Thalea / Dalmatinska 3, Zagreb / +385 (0)1 3873 339

Thai centar Thalea No2 / Bogovićeva 7, Zagreb / +385 (0)1 552 5455

W: www.thaicentarthalea.com / E:

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads