Obnovite garderobu uz ograničeni budžet

Kao i svake sezone, novi komadi i modni trendovi stigli su na police, vješalice i u izloge omiljenih gradskih dućana. Ulazak u novo godišnje doba idealno je vrijeme za obnovu garderobe. Novi komadi high street i high end brendova u tren će osvježiti asortiman odjeće koju već imate u ormaru. Jesenske kolekcije mnogima mame uzdahe, a u bogatoj ponudi nalaze se komadi dostupni za svaki džep. Uz ograničeni budžet i jaku želju za novim stvarima, pametni odabir u sezonskom shoppingu vrlo je bitan. Nove komade tako ćete lako kombinirati u više prigoda i kroz nekoliko godišnjih doba. U nastavku potražite najbolje komade koji će osvježiti garderobu, bez da bankrotirate.

https://www.instagram.com/p/Bo7w4f5jI7n/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1r01tcfmn7db7

KOMADI KOJE VEĆ IMATE

Uštedjeti novac na obnovi garderobe ponekad se čini kao nemoguća misija. No, postoji mnogo načina kako ne bankrotirati, a izgledati dobro. Uz pulovere od kašmira, klasične kapute, blejzere i torbe bezvremenskog dizajna i kroja , vrijedi uložiti novac jer se lako recikliraju za svaku prigodu. Iskoristite ljetne komade poput maksi i midi haljina i suknji s toplijim jesenskim materijalima. Cvjetni uzorci i svila savršeno se slažu s pletivima i kožom.

Baš zato volimo modu, jer pravila ne postoje, a komadi iz prethodne sezone savršeno se slažu s kombinacijama iz one iduće. Pri odabiru novih komada obratite pozornost na ono što želite i ono što zaista trebate. Krenite s bazičnim komadima koje već imate ili investirajte u klasike koji se mogu nositi bez obzira na vremenske prilike. Neka budu laganih materijala koje ćete nositi u prijelaznim mjesecima i lako ‘pojačati’ toplijim komadima u hladnim mjesecima. Što se tiče boja, nijanse devine dlake, svi tonovi sive, bijela i crna nepogrešiv su izbor za svaku priliku.

https://www.instagram.com/p/Bo1sFePg75d/?utm_source=ig_web_copy_link

SEZONSKE KOMADE OSTAVITE ZA “FAST FASHION”

Modni svijet iz godine u godinu diktira nove sezonske trendove. Pametna kupovina uz ograničeni budžet podrazumijeva racionalne odabire trendi komada. Promislite o svim komadima koji su se ove sezone nametnuli kao must have. Možete li ih nositi u svojim kombinacijama i iduće godine? Pri kupovini ‘it’ komada sezone kompromitirajte cijenu za izgled kako bi ostali u granicama budžeta. Prednost dajte lakoći kombiniranja kojom će novi komadi zaživjeti u najraznovrsnijim kombinacijama. S obzirom na to da se životinjski i karirani uzorak naizmjenice vraćaju u modu potražite ih po nižim cijenama u high street dućanima. Ostatak budžeta radije odvojite za bazične, bezvremenske komade koje ćete nositi još mnogo sezona.

https://www.instagram.com/p/BoxDMrxFV9K/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=g3leoc4du7vf

KOMADI DO 300 KUNA

ZARA

 

Straduvarius

 

ZARA

 

Stradivarius

 

ZARA

 

Stradivarius

 

ZARA

 

DO 700 KUNA

Mango

 

H&M

 

ZARA

 

Mango

DO 1500 KUNA

 

Ninety Percent

 

Acne Studios

 

 

Michael Kors

 

Mango

 

MAX&Co.

 

ZARA

 

Foto: ZARA, Stradivarius, Mango, Acne Studios, MAX&Co., Net-a-porter, Instagram

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads