Obnovite garderobu uz ograničeni budžet

Kao i svake sezone, novi komadi i modni trendovi stigli su na police, vješalice i u izloge omiljenih gradskih dućana. Ulazak u novo godišnje doba idealno je vrijeme za obnovu garderobe. Novi komadi high street i high end brendova u tren će osvježiti asortiman odjeće koju već imate u ormaru. Jesenske kolekcije mnogima mame uzdahe, a u bogatoj ponudi nalaze se komadi dostupni za svaki džep. Uz ograničeni budžet i jaku želju za novim stvarima, pametni odabir u sezonskom shoppingu vrlo je bitan. Nove komade tako ćete lako kombinirati u više prigoda i kroz nekoliko godišnjih doba. U nastavku potražite najbolje komade koji će osvježiti garderobu, bez da bankrotirate.

KOMADI KOJE VEĆ IMATE

Uštedjeti novac na obnovi garderobe ponekad se čini kao nemoguća misija. No, postoji mnogo načina kako ne bankrotirati, a izgledati dobro. Uz pulovere od kašmira, klasične kapute, blejzere i torbe bezvremenskog dizajna i kroja , vrijedi uložiti novac jer se lako recikliraju za svaku prigodu. Iskoristite ljetne komade poput maksi i midi haljina i suknji s toplijim jesenskim materijalima. Cvjetni uzorci i svila savršeno se slažu s pletivima i kožom.

Baš zato volimo modu, jer pravila ne postoje, a komadi iz prethodne sezone savršeno se slažu s kombinacijama iz one iduće. Pri odabiru novih komada obratite pozornost na ono što želite i ono što zaista trebate. Krenite s bazičnim komadima koje već imate ili investirajte u klasike koji se mogu nositi bez obzira na vremenske prilike. Neka budu laganih materijala koje ćete nositi u prijelaznim mjesecima i lako ‘pojačati’ toplijim komadima u hladnim mjesecima. Što se tiče boja, nijanse devine dlake, svi tonovi sive, bijela i crna nepogrešiv su izbor za svaku priliku.

SEZONSKE KOMADE OSTAVITE ZA “FAST FASHION”

Modni svijet iz godine u godinu diktira nove sezonske trendove. Pametna kupovina uz ograničeni budžet podrazumijeva racionalne odabire trendi komada. Promislite o svim komadima koji su se ove sezone nametnuli kao must have. Možete li ih nositi u svojim kombinacijama i iduće godine? Pri kupovini ‘it’ komada sezone kompromitirajte cijenu za izgled kako bi ostali u granicama budžeta. Prednost dajte lakoći kombiniranja kojom će novi komadi zaživjeti u najraznovrsnijim kombinacijama. S obzirom na to da se životinjski i karirani uzorak naizmjenice vraćaju u modu potražite ih po nižim cijenama u high street dućanima. Ostatak budžeta radije odvojite za bazične, bezvremenske komade koje ćete nositi još mnogo sezona.

KOMADI DO 300 KUNA

ZARA

 

Straduvarius

 

ZARA

 

Stradivarius

 

ZARA

 

Stradivarius

 

ZARA

 

DO 700 KUNA

Mango

 

H&M

 

ZARA

 

Mango

DO 1500 KUNA

 

Ninety Percent

 

Acne Studios

 

 

Michael Kors

 

Mango

 

MAX&Co.

 

ZARA

 

Foto: ZARA, Stradivarius, Mango, Acne Studios, MAX&Co., Net-a-porter, Instagram

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads