‘I CAN ICON’ motivirat će vas na odlazak u teretanu

Mlada dizajnerica Petra Pavlic predstavila je novu activewear kolekciju – sportsku odjeću za teretanu, koja će se zasigurno svidjeti svim zaljubljenicama u sport i rekreaciju.

Domaći brend ‘I CAN ICON’ koji je svojom prošlom, nesvakidašnjom kolekcijom haljina i odijela u kombinaciji s torbicama, osvojio i svjetske modne krugove, ne prestaje oduševljavati svojim inovativnim i drugačijim dizajnom.

Riječ je o odjeći u kojoj se osjećamo nesputano, lagano i fleksibilno – drugačije, čak i u teretani. Nešto je divlje u modelima koji prezentiraju novu sportsku kolekciju; to su žene sa stavom – odlučne i odriješite, točno znaju kako postići svoj cilj i kako do njega doći. Žene su to koje brinu o svojem izgledu, odavno poznate kao kompleksne individue koje se dokazuju samo sebi. Organizirane majke i uspješne karijeristice – sve one koje znaju kako dobro izgledati u svim prigodama.

Ako se, pak, tokom godina nakupilo suvišnih kilograma, ovaj model odjeće za vježbanje ‘I CAN ICON activewear’ vješto to skriva i nadasve motivira, a tomu idu u prilog odličan materijal i čvrste, ali udobne trake s logotipom branda koji podupire strateška mjesta te oblikuje tijelo da izgleda nevjerojatno.

Cilj ove modne kampanje je spojiti modu i sport, prikazati jednakost žene muškarcu, neustrašivost i spremnost. Kreatorica otkriva kako joj je gušt stvoriti nešto novo, neviđeno, iako se noviteti teško prihvaćaju, posebno u modnom svijetu. Samo rijetki se usuđuju – a takvi se posebno cijene.

‘I CAN ICON’ sportska kolekcija od danas je dostupna na webshopu modnog branda www.icanicon.eu/webshop .

 

Make up: DAEMY make up studio

Modeli: Ana i Nikol Podhraski

Speedway: JPRacing Team

Motocross: KC motocross team

Fotograf: Goran Čižmešija

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads