eNVy room – maksimalan glamur u minimalističkoj kampanji

Nakon vrlo uspješne godine u kojoj su dizajneri iz eNVy rooma ostvarili brojne poslovne izazove gradeći brižno svoj brend stepenicu po stepenicu, predstavljaju kampanju za aktualnu kolekciju. Kolekciju koja je dobila koja je sjajne kritike i publike i struke. Stepenice kao nepresušna inspiracija vizualne umjetnosti kao što je slikarstvo, no možda najviše filma i fotografije, glavni su motiv i savršena kulisa ove minimalističke i pročišćene kampanje. Fokus je na glamuroznim večernjim haljinama, ali i precizno krojenim ženskim odijelima.

Kampanju snimanu u koncertnoj dvorani V. Lisinski potpisuje naš renomirani  fotograf Marko Grubišić. Mnoge eNVy room haljine svoje su mjesto našle upravo na pozornici ove koncertne dvorane kroz suradnju eNVy rooma s uspješnim ambasadoricama, umjetnicama koje su nastupale na njenoj pozornici.

Dizajneri eNVy rooma, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević svojim su osjećajem za lijepo postali sinonim moderne elegancije.

Gala haljine za gala trenutke

Iako su glavne zvijezde kampanje upravo gala haljine izrađene od svilenog satena ili lepršavog tila, kolekcija za aktualnu sezonu sadrži puno više od toga. Ženska statement odijela, dobrodošla su novost u kolekciji i već sada su veliki hit modne kuće eNVy room.

Zanimljivih detalja kao što su plašt rukavi, tanki samostojeći obrubi na području dekoltea te nježno ružičasti štras koji se decentno presijava ispod tkanine isto tako rupičaste teksture s motivom tropskog bilja, svakako su nešto što pridonosi wow efektu.

Slip haljine

Slip haljine postale su jedan od najprepoznatljivijih modela eNVy rooma. I ovog su puta izrađene od nježne svile. Ona u hodu mazi tijelo, a svojom nježnošću daje neopisiv osjećaj lakoće nošenja. Luksuz se odražava i u haljinama bogate volumenom u donjim dijelovima. A gola leđa maštovito isprepletena tankim svilenim bretelama naglašavaju senzualnost žene koja je nosi. Kolorit je već tradicionalno crno i bijelo. No, novost su nježno ružičasti i tonovi smaragdno zelene nijanse, apsolutni hit ove sezone.

Uvijek svoji, uvijek drugačiji i uvijek korak ispred, dizajneri eNVy rooma Vjeko Franetović i Nikica Ivančević ne prestaju oduševljavati. Svojim su osjećajem za lijepo postali sinonim moderne elegancije na hrvatskom modnom nebu, ali i šire.

Šminku nove kampanje potpisuje Sanja Agić, frizuru Draška Topić, dok je za video odgovoran Jure Perišić.  Modeli iz Talia agencije Karla Šekerija i Nada Ivančić zaštitna su lica nove kampanje.

Sve komade iz ove eNVy room kolekcije možete isprobati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na 099 23 22 939.  Sve novosti iz eNVy rooma možete pratiti na službenoj Internet stranici www.envyroom.com, putem Facebook profila www.facebook.com/eNVyroom.hr  ili na Instagramu.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads