Bijelo pletivo – klasik koji ćemo obožavati i ove jeseni

Svaka sezona u ormar unosi nekoliko novih trendova i favorita. Početkom jeseni i s onim najhladnijim danima koji nam tek dolaze, ležernim će se  klasicima u našoj garderobi pridružiti i nekoliko udobnih i toplih modela.

Pletivo je cosy klasik

Dok će vuneni kaputi biti nezaobilazni dio svakog zimskog ormara, pletivo je cosy klasik za kojim ćemo posegnuti s prvim jesenskim danima. Da je pletivo nezaobilazni dio svake jesenske garderobe potvrdile su i aktualne jesenske kolekcije koje su donijele pregršt modela – od tankih džempera i dolčevita do kardigana kao novog najpoželjnijeg modela.

Trendi detalji i igra poznatim krojevima stvorili su nekoliko novih it modela koji će unijeti dozu osvježenja u kombinacije za prve svježe jesenske dane. Ipak, uz neodoljive modele inspirirane novim trendovima, i ove sezone vraćamo se našim omiljenim klasicima.

Uz crnu dolčevitu i sivi kardigan, bijelo pletivo je još jednom svestrani cosy klasik u kojem ćemo poželjeti provesti cijelu sezonu.

https://www.instagram.com/p/BZJgrl8lz_R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Klasična elegancija

Jednako poput crne i sive, bijela boja je dio neutralne paletu koju krasi svestranost i doza klasične elegancije. U spoju s omiljenim modelima pletiva, bijela boja stvara savršene tople komade za baš svaki jesenski i zimski ormar. I dok će fine, tanke veste odlično izgledati spojene s klasičnim komadima poslovne garderobe, oversized džemperi bit će dio naše omiljene ležerne vikend uniforme.

https://www.instagram.com/p/2xwUe-JXMj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Od overzized siluete do cropped modela

Jednostavnost bijele boje se ove sezone istaknula ne samo kao izbor koji donosi bezbroj kombinacija, već i kao izbor koji odlično izgleda u kombinaciji s različitim krojevima. Od popularne oversized siluete do cropped modela i trendi detalja poput statement rukava i zanimljivih načina pletenja, bijeli džemperi ove sezone izgledaju bolje no ikad.

https://www.instagram.com/p/BdqTvk9jD7G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BlTIPURj6CT/?taken-by=mango

https://www.instagram.com/p/BnWHzR2DVWe/?taken-by=mango

Tople, udobne i jednostavno neodoljive – tunike

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads