Umjetnica Maya Beus ilustrirala vizuale za novi Izipizi pop-up corner

Poznati francuski brand naočala IZIPIZI od sada je dostupan na još jednoj popularnoj lokaciji – Arena centru. Široki asortiman trendi naočala, novi modeli i nove boje dostupni su na IZIPIZI corneru, a samo za ovu prigodu ilustratorica Maya Beus napravila je ilustracije novog cornera, kao i crteže u koje su se savršeno uklopile IZIPIZI naočale.

Izipizi dizajn

Dizajn naočala je jednostavan i trendi, a istovremeno su  kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Lagane su, fleksibilne te prikladne za sve prilike i dobne skupine. IZIPIZI naočale visoke kvalitete izabrane su kao dio asortimana u najljepšim dućanima na svijetu poput Merci u Parizu, Harrodsa i Selfridgesa u Londonu, MoMA-e i Bloomingdale’s-a u New Yorku te Istana u Tokyu.

Boje i modeli

U novootvorenom pop–up corneru, osim postojećih modela naočala predstavljena je limitirana kolekcija Rock Garden – Sun adults, Sun Junior i Baby and Kids. Radi se o kolekciji inspiriranoj pustinjskim vrtovima dostupnoj u četiri predivne nove boje grey marble, rose granit, slate blue i white clay. Osim kolekcije Rock Garden, predstavljeni su novi oblici #F SUN i #G SUN, a za one najmlađe dostupna je i nova boja Lemonade kojoj mališani neće moći odoljeti.

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj. Naočale dolaze u svojoj kultnoj i prepoznatljivoj ambalaži (kutija i mekana futrola) te su postale potpuni must-have proizvod koji pristaje uz sve.

Maya Beus, modna ilustratorica

Talentirana ilustratorica, Maya Beus, velik je dio života provela u inozemstvu, mada se uvijek rado vraćala u rodni Vrgorac. Nakon srednje škole upisala je studij tekstilnog dizajna no unatoč ljubavi prema modi i umjetnosti ni nakon diplome nije bila sasvim sigurna u odabir karijere. To se promijenilo kad je otišla u London gdje započinje njezina priča.

Maya je shvatila kako je njezina istinska ljubav crtanje i kako unatoč beskrajnoj strasti prema modi nema potrebu za stvaranjem iste – potvrda da se isplati slijediti snove potvrđuje činjenica kako je ova mlada umjetnica danas na listi 90 najboljih ilustratora na svijetu!

Važna godina u Mayinom životu svakako je 2013. Tada se prijavila na natječaj za najboljeg mladog ilustratora u organizaciji Fashion Fringe u Velikoj Britaniji i – pobijedila! Dobila je priliku skicirati kolekciju za Fashion Fringe koja je prikazana na Londonskom tjednu mode. To joj je otvorilo mnoga vrata. Od tog uspjeha surađivala s nekim od najpoznatijih svjetskih modnih magazina poput Voguea, a rad sa svjetskim brendovima postala je njezina svakodnevica.

Inspiraciju većinom pronalazi u portretima no nije rijetkost da je inspiraju i muška moda, lifestyle, modni dodaci, beauty proizvodi, interijeri…

 

Ilustracije: Maya Beus

Fotografije: John Pavlish

WordPress Ads