Lipomasaža za preoblikovanje tijela

Ma koliko bile zadovoljne svojim tijelom i izgledom, uvijek postoji onaj jedan dio koji se još malo može dotjerati, popraviti…Osobito kada je ljeto pred vratima. Ovisno o građi, neke od nas se muče s prejakim bokovima, druge imaju trbuščić (unatoč vježbanju), a treće smetaju malo prejake ruke ili opuštena koljena. Dijeta ništa od toga ne rješava jer mršavi cijeli organizam, a mi baš želimo ciljano riješiti problem na samo jednom dijelu tijela. Predlažemo lipomasažu.

Bez bolnih kirurških zahvata mnoge žene kažu kako je već u pet tretmana moguće je preoblikovati tijelo i izgubiti centimetre, a rezultati su vidljivi i dugotrajni.

Ovaj tretman popularan je i među svjetski poznatim celebrityjima. Redovito ga koriste pjevačica Gwen Stefani, glumica Penelope Cruz i pjevačica Jennifer Lopez , a ne bi vjerovali i neki muškarci jako su zadovoljni, primjerice jedan od njih je Sylvester Stallone. Doduše, on češće naglašava kako je za njegov izgled više odgovoran hormon rasta, no to je posve druga tema.
Stoga, ako ste preko zime redovito vježbali, vodili ste računa o prehrani i niste postigli očekivane rezultate ne preostaje vam ništa drugo nego preoblikovati svoje tijelo lipomasažom.

Ljepota bez noža

Osim što aktivira receptore masnih stanica i u njima potiče oslobađanje masnoća, otapa masnoću, zaglađuje rupice u koži… Naravno, ako želite što bolji učinak morate se pravilno hraniti i vježbati jer je lipomasaža idealna dopuna tjelovježbi. Stručnjaci savjetuju i da tih dana povećate unos vode jer ćete tako bolje pročistiti čitav organizam.

Moguće ju je izvoditi samo s LPG uređajima koje danas ima i većina kozmetičkih salona, kao i ordinacija estetske medicine. Ti uređaji rade tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka koji nježno i učinkovito djeluju na vezivno tkivo i njegove sastavnice, efikasnije od bilo koje ručne anticelulitne masaže.

Savjet je da masažu provodi stručno osposobljen liječnik s certifikatom, koji će klinički potvrđenu metodu lipomasaže prilagoditi vašim individualnim potrebama. Lipomasaža se odvija u pet koraka, pri čemu uređaj najprije odredi takozvanu fotografsku ocjenu vašeg tijela. To podrazumijeva da uređaj može točno ocijeniti koji dijelovi tijela su najproblematičniji. Zatim se analizira masno tkivo i određuje na koji način će se tretmani izvoditi. Nakon toga klijent ili klijentica oblači posebno donje rublje i počinje s grčenjem mišića i uređaj se naslanja na tijelo.

I dečki vole lipomasažu

Jedan tretman traje 35 minuta, a rezultati su vidljivi odmah. Stručnjaci tvrde da je za potpunu obnovu tijela potrebno petnaest lipomasaža. Učestale dijete, starenje i različite promjene na tijelu kao što su trudnoća i menopauza pridonose slabljenju elasticiteta kože. Rollin metoda lipomasaže stimulira fibroblaste koji povećavaju proizvodnju kolagena i elastina zbog čega se koža ponovno učvršćuje, zateže i dobiva mladenački izgled.

Ovom tretmanu podvrgnuli su se i mnogi muškarci jer uklanja masne naslage na bokovima, trbuhu i prsnom košu. Lipomasažom mogu učvrstiti svoje tijelo i dovesti ga do savršenstva. Stručnjaci tvrde da se možete riješiti podbratka. Posebnost ovog tretmana je to što njime možete smanjiti samo određene dijelove tijela dok oni kojima ste zadovoljni ostaju isti.

 

Anamarija Kronast

Novinarka i urednica s petnaest godina iskustva u vodećim hrvatskim print i online medijima.

WordPress Ads