Prva samostalna modna revija branda KLISAB

U Hali Zagreb višestruko nagrađivani modni brend KLISAB održao je svoju prvu samostalnu modnu reviju, predstavivši kolekciju FALLFALL6. Riječ je o kolekciji kojom su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, uz nove kreacije za žene, prvi put predstavili i KLISAB liniju za muškarce.

Ovaj poseban modni događaj, na kojem je sve, od lokacije, ambijenta, glazbe, modela i energije apsolutno savršeno funkcioniralo, svojim su prisustvom uveličali i brojni uzvanici iz društvenog života, ali i dugogodišnji obožavatelji i ambasadori brenda KLISAB. Među ostalima bili su tu Jelena Rozga, Ljupka Gojić Mikić, Nevenda Rendeli, Ivana Paradžiković, Ida Prester, Anita Dujić, Gracija Filipović i brojni drugi.


Statement komadi

U kolekciji od 30 total lookova, 19 ženskih i 11 muških prevladavaju odijela stroge forme s naglašenim ramenima i strukom, baloneri. No, tu je i pregršt transezonskih statement komada koji predstavljaju trajnu investiciju u garderobi. U novoj kolekciji predstavljen je i novi model pillow bag clutch torbe. Materijali koji prevladavaju u kolekciji su jeans, pamučni keper, popelin, vuneni štof, samt, jeans, viskoza… Boje su zagasite poput crne, nijansi plave, sive i smeđe, s akcentima ružičaste i boje ciklame, micro pepita i kariranog uzorka.

Kolekcija FALLFALL6 ima obilježja punk i dandy estetike, ali je i izuzetno nosiva. Sadrži prepoznatljiv KLISAB potpis koji svoje ishodište uzima u klasici, interpretiranoj na nov, svjež način, nudeći suvremena dizajnerska rješenja. Cijelu priču dodatno zaokružuju minuciozni detalji i vrhunska ručna izrada.

Odjeća je dominantnog karaktera koja se s lakoćom uklapa u različit stilski ID i pogodna je za nošenje “day to night”, u formalnim, ali i opuštenim prigodama.


DENIMDENIM

Dio kolekcije čini i linija DENIMDENIM u cijelosti nastala upcyclingom nošenoga jeansa iza čije izrade u proizvodnom procesu ostaje minimalna količinu otpada. Sakoi, traperice, jakne i suknja iz ove linije nastali su upcyclingom traper hlača. Taj postupak kreativnog „re-usea“ dizajneri su odabrali predstavlja dodanu vrijednost, bez ikakvog daljnjeg štetnog utjecaja na okoliš. Jeans je odabran kao jedan od najizdržljivijih materijala čime se jamči trajnost upcycling proizvoda. Istovremeno se izbjegava proces izvorne proizvodnje jeansa štetnog za okoliš. Liniju DENIMDENIM KLISAB je razvio uz podršku automobilske marke Lexus. Taj premium brend, čija vozila, baš kao i KLISAB odjeća, točno opisuje majstorstvo ručne izrade, odgovornost prema okolišu i osjećaj luksuza koji izazivaju.


Realizaciju KLISAB FALLFALL6 revije podržali su: Beefeater, Lexus, Keune Haircosmetics, Databox, Högl i Estée Lauder.

SURADNICI MODNOG DOGAĐAJA:

Producent – Nikola Beban

Stilistica – Ana Nikačević

Dizajn šminke – Saša Joković za Estée Lauder

Dizajn kose – Mijo Majhen

Izvedba dizajna kose – Keune Akademija

Scenograf – Nikola Beban

Scenska Instalacija – Hrvoje Hršil

Dizajn zvuka – Nikola Beban / Hrvoje Hršil

Izvršna producentica – Petra Prša

Inspicijentica – Petra Prša

Tehnička izvedba – Perinić sistemi d.o.o.

Grafičko oblikovanje – Hana Matić

Modeli – Talia model / IM Studio Model Agency / N Model

Management / Relatum Model Management


Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads