LuLu Couture elegancija prkosi zimi

Jedan od omiljenijih domaćih modnih brendova, LuLu Couture, predstavio je aktualnu kampanju za jesen/zimu 2017./2018. Dizajnerica Martina Tutić novu kolekciju začinila je svojim prepoznatljivim stilom, koji i ovoga puta odiše suptilnom elegancijom, senzualnošću i prije svega, iznimnom nosivošću.

LuLu Couture

Kolekcija se sastoji od profinjenih, prozračnih haljina, koje dizajnerica kombinira s toplim i mekim oversized pletivom. Za posebne prilike tu su dugačke, svilene haljine s remenjem u struku, a za svakodnevne prilike udobne vunene veste, lepršave kratke suknjice i ženstvene dolčevita haljine, kao stvorene za nadolazeće hladne dane. Materijali koji prevladavaju su vrhunski pamuk, raskošna svila te luksuzni zimski klasici poput kašmira i vune. Boje su intenzivne, snažne i jasne, poput crne, bijele i sive s dodatkom  smaragdno zelene i, trendovske, boje crvenog vina.

Zimska kampanja donosi i zanimljive novitete, poput odvažnog leopard, kariranog i cvjetnog uzorka te mini kolekciju nakita, koja će savršeno nadopuniti svaku odjevnu kombinaciju. LuLu žena zna što želi, cijeni kvalitetu, beskrajno je šarmantna i razigrana, no istovremeno zrela, samosvjesna i samouvjerena. Hrabro i sa stilom nosi svoje LuLu Couture bezvremenske kreacije, upotpunjujući ih seksipilnim čizmama iznad koljena i trendovskim polučizmicama na vezanje te chic statement visećim naušnicama. Prkosi zimi i hladnoći na najelegantniji način.

LuLu Couture
LuLu Couture
LuLu Couture
LuLu Couture
LuLu Couture
LuLu Couture

Hair: Mijo Majhen / Make up: Sanja Hrstić Kuterovac i Tamara Radinger

Model: Antonija Topić

Photo:  Maja Kljaić

WordPress Ads