Pravo je vrijeme za sjajne i blještave frizure

Najveseliji, i za mnoge najluđi dani u godini, su pred nama. Izvukli smo svoje omiljene kapute, čizme i torbe, pripremili svečane i one manje svečane kombinacije, a kako bi doista zablistali u svakoj odjevnoj kombinaciji, treba nam prava frizura. Jer, kao diva se možemo osjećati i izgledati i u udobnosti vlastitog doma!

Kosa je obično prva stvar koju netko primijeti na nama, osobito ako je lijepo njegovana. Kosom se na neki način predstavljamo drugima, pokazujemo svoj stav, karakter, šaljemo poruku. Frizura koju nosimo često je posrednik u komunikaciji s drugim ljudima. Svi imamo ‘one’ dane kada nam kosa izgledala katastrofalno, bad hair day. Mnogima ženama, muškarcima nešto manje, smeta kada im kosa ne izgleda savršeno, jer o tome uvelike ovisi i naše raspoloženje. Kosa reagira na stanje našeg fizičkog, duhovnog i emocionalnog tijela. Kada smo u emocionalnoj ravnoteži, naša kosa raste brže i izgleda ljepše, dok u stresnim situacijama ispada, gubi teksturu i sjaj.

Kosa daje ženi slobodu da bude sama sebi najljepša.

Radeći promjene na svojoj kosi, pokazujemo promjene u svojoj nutrini. Kosa nam daje slobodu da sami sebi budemo najljepši. Za one koje u ove blagdanske dane žele biti u trendu i zablistati na domjencima i božićnim druženjima, nadahnuće i inspiraciju potražili smo u širokoj paleti trenutnih must have frizura.

Ravna kosa polako se vraća na scenu, i uvijek je dobar izbor ako želimo naglasiti jednostavnost i glamur. Naravno, za to kosa mora biti zdrava i sjajna.

Instagram @kimkardashian

Kovrče su još uvijek jako trendi, ostavljaju dojam opuštenosti  i odlično su rješenje za malo atraktivniji izgled. Od voluminoznih lokni i finih valova, koje podsjećaju na stari Hollywood, pa do trenutačno najpopularnijih afro kovrča, kakve je Helly Berry nosila na ovogodišnjoj dodjeli Oscara..

Instagram @hallebarry
Instagram @emmastone_official_
Instagram @hair.style

 

Beyonce – thefashionspot.com

 

Instagram @hair.style

Svaki ovaj stayling može se upotpuniti još uvijek prisutnim pletenicama, bilo u romantičnom stilu, bilo u stilu žena ratnica. Koji god odabrali nećete pogriješiti.

Instagram @hair.style

 

Instagram @hair.style

 

Instagram @hair.style

Ukoliko želite nešto veću promjenu za ove vesele blagdanske dane, možete se poigrati  umecima za kosu ili se odlučiti na kratke, još uvijek jako popularne šiške.

Pokažite kosom što mislite o sebi i budite svoje!

 

Foto: Instagram, thefashionspot.com

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads