FACE YOGA by Omotouch: DISANJE (video)

Ovaj filmić neka vam bude podsjetnik na ono što je najbitnije našem tijelu i koži, a to je disanje. A što znamo o disanju, osim da nam daje život? Pravilno disanje diže nivo energije i pridonosi boljem snu. Disanje snižava stres, jača imuno sistem, detoksificira i aktivira metabolizam. Vezano uz ljepotu, disanje potiče procese u koži, reducira otečenost, povećava protočnost limfe, pomlađuje..
*
Evo nas već u mjesecu rujnu i s veseljem objavljujem da krećemo s našim mjesečnim programom ZOOM online vježbanja u ponedjeljak, 5. rujna u našem već poznatom terminu ponedjeljkom i četvrtkom u 20:30 sati. Ujedno je ovo i najava jesenskih sadržaja koji će biti koncipirani s puno vježbi lica, vrata i dekoltea, opuštanja, masaža prstima, gua sha kamenom i dr. Mali, ali dovoljan dio vremena posvetit ćemo i radu na držanju tijela. Tijekom jeseni malo jače bavit ćemo se i tehnikama disanja, vježbicama koje uklanjaju ljetne štete ( nastale škiljenjem, morskom ili bazenskom vodom, suhoćom, vjetrom i sl.), kao i nekim iznenađenjima. Naučit ćemo tehnike kojima jednostavno možete utjecati na svoj izgled, ali i npr. na rad štitnjače ili čišćenje od toksina. Predbilježbe su putem e-maila:

*

*

* Face yoga by Omotouch

Face yoga odlična je prirodna alternativa botoksu ili plastičnim operacijama. Ljepota face yoge je u tome što većinu vježbi možete raditi bilo kada i bilo gdje. Nakon što ih naučite, vježbe možete raditi i u pokretu! Npr. ispred kompjutera, TV ekrana, dok hodate, kuhate itd. Lako je, samo uključite vježbe u svoju dnevnu rutinu. I ne zaboravite, dosljednost je ključ uspjeha.

Iako su vježbe relativno jednostavne, može potrajati neko vrijeme da se sve pravilno usvoji i nepravilnosti u potpunosti isprave. Preporuka je raditi vježbe 20 do 30 minuta barem 5 puta tjedno u periodu od 6 mjeseci. Svako lice je individualno i kod nekoga će se taj intenzitet vježbanja trebati produžiti. Neke osobe moći će održavati zategnutost i pomlađenost kraćim vježbama i tek povremenim dužim seansama dvaput tjedno.

Za dodatne informacije ili upis na face yogu by Omotouch pošaljite e-mail na . Budite samosvjesni i sretni jer činite nešto dobro za sebe!

 

Violeta Beljić Kušić

Diplomirani sam inženjer arhitekture, a svoju strast u struci usmjerila sam prema interijerima. Holistički pristup ljepoti promoviram izradom prirodne kozmetike oivčene laboratorijskim inovacijama, te kao instruktorica face yoge unutar svog branda [omo]TOUCH. Uvijek kreativna, sretno nosim svoje 50+ godine i hedonistički volim ljude koje me okružuju.

WordPress Ads