Sredstva za čišćenje lica sa smiljem? Da, molim!

Bez micelarnih proizvoda više ne možemo zamisliti život. Postali su nezamjenjivi u svakoj kupaonici. Sigurno i vi, navečer kad skidate šminku, baš kao i većina žena, osjećate veliko olakšanje što više ne morate kombinirati nekoliko različitih proizvoda za čišćenje. Život nam je svima pojavom micelarne postao jednostavniji. Olival predstavlja još dva prirodna micelarna proizvoda nove generacije. I to ne bilo kakva. Ovi proizvodi u sebi sadrže smilje, nezamjenjivu biljku u kozmetičkoj industriji.

Micelarni preparati naziv su dobili po micelama, sitnim česticama koje poput magneta privlače i povlače sve nečistoće i višak sebuma s kože lica.

Micelarni gel i pjena s uljem smilja prirodni su  proizvodi koji uklanjaju i najtvrdokorniju šminku, čiste i hidratiziraju kožu i odgovaraju i najosjetljivijoj koži.

Nedostatak nutrijenata primjećuje se i na licu

Kao što znamo, svaka bi jutarnja ili noćna rutina njege lica trebala započeti kvalitetnim čišćenjem. Ovisno o dobu dana, njime se koža oslobađa nakupljenog sebuma, ostataka noćne njege, nanesene dekorativne kozmetike, ali i čestica onečišćenja ili zagađenja zraka.

Istovremeno moćna i nježna, micelarna otopina s razlogom je izazvala pravu malu revoluciju u beauty svijetu. Vrlo brzo postala je sinonim za jednostavno i brzo uklanjanje šminke. Ova moćna otopina za skidanje šminke i nečistoća, svoj uspjeh zahvaljuje micelama, sitnim česticama koje poput magneta privlače i povlače sve nečistoće i višak sebuma s lica.

Micelarni gel

Olival Micelarni gel s uljem smilja nježno čisti lice, uklanja nečistoće i ostatke šminke bez isušivanja i osjećaja zatezanja. Obogaćen je aloe verom koja umiruje i hidratizira kožu. Sadrži i  ulje smilja koje regenerira, ostavljajući na koži ugodan osjećaj mekoće i nježnosti. Namijenjen je svim tipovima kože.

Micelarna pjena

Olival Micelarna pjena s uljem smilja namijenjena je normalnoj i masnoj koži i uklanja čak i tvrdokornu šminku s područja oko očiju. Lice je temeljito očišćeno, a na koži ostavlja ugodan osjećaj mekoće i nježnosti.

Olivalovi noviteti pogodni su i za najosjetljivije tipove kože, jer ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje, zbog čega omogućuju čišćenje lica bez isušivanja kože.

Postupak čišćenja više je nego jednostavan. Navlažite lice, nanesite pjenu ili gel i nježno operite lice. Da biste što bolje umasirali proizvod, možete koristiti i nježnu spužvicu. Umijte se mlakom vodom i lagano lice obrišite čistim ručnikom. Koža će biti temeljito očišćena i spremna za bolje, dubinsko upijanje proizvoda koji slijede, onih za njegu kože.

Podsjećamo da Olival proizvodi nisu preskupi. Cijena micelarnog gela s uljem smilja je 34,90 kn, a micelarne pjene s uljem smilja 39,90 kn.


Foto: promo

WordPress Ads