Influenceri u novoj Ženskoj priči

Za sve željne inspirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica sprema se još jedan zabavni talk show „Ženska priča“. U Klubu hrvatskih glazbenika Sax! stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 16. listopada ugostit će influencere novog doba: Luciju Lugomer, Maju Brekalo, Domagoja Jakopovića Ribafisha i Alis Marić.

Zasigurno će se i ovoga mjeseca tražiti mjesto više. Za to su se pobrinula poznata lica na društvenim mrežama koji svojom kreativnošću, ambicijom, stavom, ali i osobnošću itekako utječu na hrvatsku javnost. 

Delicije, moda i ljepota

Alis Marić s portala Čitaj knjigu broji preko 400.000 sljedbenika na stranicama Facebooka. Na Instragramu, u području mode i ljepote, s preko 136.000 sljedbenika obara rekorde Lucija Lugomer. U području slasnih i finih delicija ističe se vrsna kuharica Maja Brekalo s preko 158.000 sljedbenika.  Svakako će biti zanimljivo poslušati i old-school influencera Domagoja Jakopovića Ribafisha. On već godinama oduševljava svoje pratitelje hedonističkim novostima iz svijeta gastronomije.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu Sax! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak,  16. listopada 2018. godine u 20.00 sati. Dvosatni program vodi stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na  ili mobitel: 091/552-0611.

Detaljnije informacije o programu i rasporedu za rujan te svim programima u klubu Sax! te radnom vremenu potražite na službenom Facebook profilu i službenoj stranici kluba.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads