Uoči koncerta u Zagrebu novi spot Zdravka Čolića „Ničeg nije bilo između nas”

Pjesma “Ničeg nije bilo između nas”, koja je osvojila publiku u regiji, peta je pjesma s novog albuma Zdravka Čolića koja je dobila svoju filmsku ilustraciju. Novi spot predstavljen je na službenom Youtube kanalu Zdravka Čolića.

Ekipa Čolićevih suradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme „Ničeg nije bilo između nas“ napravi upravo na filmski način. Priča o mladom bračnom paru, koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke snimana je u Novom Sadu. Pjesmu potpisuje Aleksandar Sretenović, a aranžman Nikša Bratoš.

Senzualnost i magija provokacije

Senzualnost scena koje smo snimali, do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledatelje u neizvjesnosti.”- kaže Aleksandar Kerekeš Keky, redatelj koji svoj vizualni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

Prilikom slušanja ove pjesme sa suradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot. I da on mora biti drugačiji od ostalih. Jer, tematika teksta to iziskuje.“- rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistice, na maestralan način iznijela je Agneta Azirović, dok je njen partner, kojeg tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

Zagreb, Tuzla, Skoplje…

U okviru regionalne turneje „Ono malo sreće“, Zdravko Čolić održat će koncerte  u Zagrebu  Arena (20.10.), Tuzli Dvorana Mejdan (3.11.) i  Skoplju Arena Boris Trajkovski (10.11).

Nakon više od tri godine od posljednjeg koncerta u Zagrebu, publika koja ga željno iščekuje doći će na svoje, u subotu 20. listopada. I, naravno, uživati u noći punoj pjesme, topline i osmijeha.

Nakon rasprodane pulske Arene ovog ljeta i 10.000 ljudi koji su pjevali uglas, došao je trenutak skupiti sve emocije i pretočiti ih u nezaboravnu večer koju zagrebačka publika i pjesme Zdravka Čolića iznova stvore.

Bit će to susret na kojem će Zdravkova publika pjevati uglas hitove poput ‘Ti si mi u krvi’, ‘Pjevam danju, pjevam noću’, ‘Pusti, pusti modu’, ‘Esma’, ‘Što ti dadoh’, ‘Zar se nismo shvatili’… A pjevat će i neke od pjesama s novog albuma koje su već osvojile regiju. Poput ‘Tebe čuvam za kraj’, za koju je snimljen video spot u Lisabonu. U svega par mjeseci ovaj je spot pregledan 3 i pol milijuna puta!

Jesen u Zagrebu, uz koncert Zdravka Čolića u Areni, zvuči još primamljivije.

Ulaznice za koncert u prodaji su i mogu se nabaviti na www.ticketshop.hr i svim prodajnim mjestima Ticketshopa.

Službeni Instagram profil Zdravka Čolića @zdravkocolicofficial   https://www.instagram.com/zdravkocolicofficial

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads