Sirove i zdrave slastice Raw Sweets by Mihaela odsada i u dm-u

Proizvodi hrvatskog brenda Raw Sweets by Mihaela odnedavno su dostupni i u prodavaonicama dm-a. Čokoladne praline, kuglice od kokosa i lješnjaka, čokolade te čokoladni namaz Raw Sweets by Mihaela od početka veljače dostupni su u 91 prodavaonici dm-a diljem Hrvatske. Proizvodi imaju organski certifikat, proizvedeni su bez termičke obrade te su pogodni za dijabetičare i vegane jer ne sadrže šećer, laktozu i gluten.

Radi što voliš, voli što radiš

Kada sam krenula u Raw food priču, držala sam se izreke: Radi ono što voliš, voli ono što radiš, predaj se tome i uživaj ne misleći o uspjehu. A uspjeh je došao i to u obliku suradnje s dm-om čiji sam vjerni kupac od samih početaka. Ponosna sam i sretna što se moji proizvodi mogu pronaći na policama prodavaonica dm-a. Još uvijek ponekad pomislim da sanjam”, izjavila je Mihaela Devescovi, začetnica ovog branda.

Proizvodi Raw Sweets imaju organski certifikat, proizvedeni su bez termičke obrade, pogodni su za dijabetičare i vegane ne sadrže šećer, laktozu ni gluten.

Nakon internetske stranice sirovahrana.hr koju je pokrenula s ciljem promicanja zdrave prehrane, autorica kuharica “Sirova hrana” i “Slatke strasti”, Mihaela Devescovi svoju strast usmjerila je i prema proizvodnji sirovih slastica.

…jer najbolje dolazi iz prirode!

“S Mihaelom nas je povezao fokus na osviještena i organska rješenja u razvoju proizvoda. Kupcima želimo ponuditi kvalitetne proizvode i pri tom pružiti podršku hrvatskim proizvođačima. Raduje nas što dm može biti dio Mihaelinog uspjeha. Vjerujemo kako će naša suradnje omogućiti daljnji razvoj brenda Raw Sweets, a time i uključenje proizvoda u sve prodavaonice dm-a u Hrvatskoj”, izjavila je Tanja Hrvojević iz dm-a.

Sirova hrana i Mihaelini raw food recepti

U poslovnoj godini 2016./2017. prodaja ekološke hrane u dm-u porasla je za 4,41 posto, a ekoloških prehrambenih proizvoda hrvatskih proizvođača za 7,44 posto.

dm trenutno surađuje s 19 hrvatskih ekoloških proizvođača. Među njima su proizvođači ekoloških prehrambenih proizvoda poput OPG-a Veselić i OPG-a Božanić te proizvođači prirodne kozmetike Olival i Priroda liječi. Svi su se oni priključili dm-ovoj kampanji “…jer najbolje dolazi iz prirode!” s ciljem promicanja ekološke proizvodnje i hrvatskih ekoloških proizvođača.

 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads